▶ Chinchilla Network ● Açılışa Özel İndirimler! ● MVIP Hediye Kampanyası ● Ticaret ● Eğlenceli Oyunlar ● Kasalar ◀

ChinchillaNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
SarperCokAcikti

Discord:

Sarper#9195

rRW0MS.jpg

Sunucudan Görseller
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

2020-04-28_12.58.43.png

☀ Spawn

2020-04-28_12.49.17.png

Lapis

2020-04-28_13.00.26.png

☀ Arena

2020-04-28_12.55.26.png

☀ Boss

2020-04-28_12.59.43.png

☀ Vip Hammadde

→ Ve daha onlarca yapı sadece Chinchilla Network'te!
→ İlk açılış gününe özel ChinVIP 40 TL Yerine Sadece 30 TL!
→ İlk hafta Padişah olan ilk oyuncumuza 1 Aylık MVIP bizden hediye!
→ Uzman ve Deneyimli yetkili kadromuzla Adaletsizlik gibi bir durum söz konusu değildir!

→ Haydi bize bir şans ver, sunucumuza gir. Belki de verdiğin en iyi şans olacaktır!

Sunucu İp: chinchillanetwork.keyubu.com
Sunucu Site:
chinchillanetwork.denince.biz

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için 10 mesaj göndermeniz gerekmektedir, eğer gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat içinde arşive taşınacaktır.

buildleri sevdim konu tasarımı çok klasik aktivite sistemi dışında diğerleri klasik başarılar

sistemler klasik tasarım hazır build orta

Konu tasarımı ve sistemler gelişebilir, haritalar hoş, başarılar dilerim.

Buildler güzel, konu tasarımı çok klasik geliştirilmeli, sistemler gelişebilir. Başarılar diliyorum

Tasarım keyubu hediyesi, sistemler az çok idare eder. Haritalar Güzel. Başarılar dilerim...

Doğruyu söylemek gerekirse sunucunun sistem ve haritalarını çok da beğendim ancak konu tasarımı da hazır olduğu için pek beğenemedim :'(

merhaba. ellerinize sağlık öncelikle. sistemleri çok klasik buldum. herhangi bir fark ortaya konulamamış.

Maplerin bazı yerleri değişmeli konu tasarımı değişmeli

Konu tasarımı geliştirilmeli, sistemler klasik, Başarılar dilerim <3

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl