WaterArchery
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 78
Discord:
waterarchery
Chicken Network Nedir?
Selamlar, Chicken Network toplam 1.000.000'den fazla kayıta sahip ve anlık olarak şu anda anlık 3000 online bulunan bir sunucudur. İçerisinde SMP, Skyblock, Survival gibi oyun modları bulunur.
Görev Tanımları
Geliştirici olarak sunucumuzda kullanılan paketlerin geliştirilmesi, güncellenmesi ve bakımından sorumlu olacaksınız. Oyun modları için özel sistemler tasarlayacak ve sunucu performansını optimize edeceksiniz. Aynı zamanda hata ayıklama, yeni özellikler geliştirme ve diğer ekip üyeleri ile koordineli çalışma görevleriniz arasında yer almaktadır.
Gereksinimler
Yetkili Ücretleri
Sizden beklediğimiz şey bize yeni bir oyun modu açmanız. Açtığınız oyun modunun tüm masraflarını biz karşılayıp, reklamını yapıp sizlere kazançtan pay vereceğiz.
Nasıl Başvuru Yaparım
Başvuru yapmak için:
Selamlar, Chicken Network toplam 1.000.000'den fazla kayıta sahip ve anlık olarak şu anda anlık 3000 online bulunan bir sunucudur. İçerisinde SMP, Skyblock, Survival gibi oyun modları bulunur.
Görev Tanımları
Geliştirici olarak sunucumuzda kullanılan paketlerin geliştirilmesi, güncellenmesi ve bakımından sorumlu olacaksınız. Oyun modları için özel sistemler tasarlayacak ve sunucu performansını optimize edeceksiniz. Aynı zamanda hata ayıklama, yeni özellikler geliştirme ve diğer ekip üyeleri ile koordineli çalışma görevleriniz arasında yer almaktadır.
Gereksinimler
● Düzgün bir dil kullanabilmek ve iyi bir türkçeye sahip olmak.
● Çözüm üretici olmak, her an için her kriz için hızlı çözüm üretebilmek.
● Olgun bir şekilde davranabilmek, iletişim kurabilmek.
● 18 ve üstü bir yaşta olmak.
● Daha önceden başka sunucularda geliştirici rolünde görev almış olmak.
● Yeni oyun modlarını açmada yardım edebilecek olmak.
● Aktif olarak kullanılan eklentiler hakkında güncel bilgiye sahibi olmak.
● Discord üzerinden diğer yetkili ve yönetim ekibi ile sesli konuşabilme imkanına sahip olmak.
Yetkili Ücretleri
Sizden beklediğimiz şey bize yeni bir oyun modu açmanız. Açtığınız oyun modunun tüm masraflarını biz karşılayıp, reklamını yapıp sizlere kazançtan pay vereceğiz.
Nasıl Başvuru Yaparım
Başvuru yapmak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.