Bulundu Chicken Network | Moderatör ve Yardımcı Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterArchery

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
78

Discord:

waterarchery

Chicken Network Nedir?

Selamlar, Chicken Network toplam 400.000'den fazla kayıta sahip ve anlık olarak şu anda anlık 500 online bulunan bir sunucudur. İçerisinde Skyblock, Survival, BedWars gibi oyun modları bulunur.

Görev Tanımları

Yardımcı (Test Moderatör):
Yardımcı kısaca yöneticilere yardım eden roldür. Desteklere bakar ve oyun içi cezalarla ilgilenir. Yardımcılar rehber değildir, test moderatörlerdir.

Moderatör: Yardımcı rolünde bir süre geçirerek tecrübe edindikten sonra moderatörlüğe terfi edersiniz. Moderatörlere gösterilen performansa göre para ödenir. Performans; bakılan destekler, uygulanan cezalar ve oyun içi tutuma göre artıp azalabilir.

Gereksinimler

1. Düzgün bir dil kullanabilmek ve iyi bir Türkçeye sahip olmak.
  2. Çözüm üretici olmak, her an için her kriz için hızlı çözüm üretebilmek.
  3. Olgun bir şekilde davranabilmek, iletişim kurabilmek.
  4. 18 ve üstü bir yaşta olmak.
  5. Genel olarak aktiflik sağlamak.
  6. İnsanlara yardımcı olacak Minecraft ve oyun modu bilgilerine sahip olmak.
  7. Discord üzerinden diğer yetkili ve yönetim ekibi ile sesli konuşabilme imkanına sahip olmak.
  8. Telefon numarasını başvuru sırasında paylaşabilecek olmak.

Yetkili Ücretleri

Moderatör başvurularının %90 kadar kısmı Yardımcı yani test moderatör olarak başlar. Bu yetkide bir ödeme yapılmaz. Ayrılan süre ve yetkili açıkları ile Moderatör yetkisine terfi edebilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yaparım

Başvuru yapmak için bu formu doldurabilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvuru hakkında soru sormak için bize Discord üzerinden yazabilirsiniz: waterarchery

Umarım sunucunuz için en iyi yetkilileri bulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl