Tahakral333
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 26
- Minecraft
- Tahakral333
Discord:
tahakral_333
tahakral_333
xtaf_
tahakral_333
appdata dosyasında bulamadım sonra dosya konumunu aç dedim bu çıktıBunu bir dener misiniz hocam? Bozuk dosya olabilir.
- Klavyendeki Windows + R tuşlarına bas.
- Açılan kutuya %appdata% yaz ve Tamam'a bas.
- Karşına çıkan klasör listesinde .chickennetwork klasörünü bul ve içine gir.
- Şu yolu takip et: libraries -> com -> google -> guava -> guava -> 33.3.1-jre
- Oradaki guava-33.3.1-jre.jar dosyasını tamamen sil.
- Launcher'ı yeniden başlat ve oyuna girmeyi dene.
tahakral_333
xtaf_
Evet, o yüzden olabilir. %appdata% yazıp .chickennetwork, .chickenclient veya sadece ChickenClient dosyasını silip temiz bir kurulum yapın.Daha Önce İlk İndiğinde Silmiştim o dosyayı sonra denetim masasından tamamen kaldırarak yeniden yükledim o yüzdenm
i
tahakral_333
Evet, o yüzden olabilir. %appdata% yazıp .chickennetwork, .chickenclient veya sadece ChickenClient dosyasını silip temiz bir kurulum yapın.
xtaf_
Libraries klasörünü tamamen silin; olmazsa başka bi sorun var gibi.Gene Aynı Appdataya yükledim fakat aynı içerik
tahakral_333
Libraries Klasörü nü bulamadım bumuLibraries klasörünü tamamen silin; olmazsa başka bi sorun var gibi.
tahakral_333
tahakral_333
Aşırı Yardımcı Oldunuz minnet duyuyorumLibraries klasörünü tamamen silin; olmazsa başka bi sorun var gibi.
tahakral_333
xbalzach
xtaf_
farklı bi sorun var ozaman launcher biz sildik bütün kütüphaneleri sildik baştan yükledik ama gene hata alıyorsanız destek talebi açın sizlik değil belki launcher tarafında sorun olabilirgaliba sorun y
ine başladı
tahakral_333
farklı bi sorun var ozaman launcher biz sildik bütün kütüphaneleri sildik baştan yükledik ama gene hata alıyorsanız destek talebi açın sizlik değil belki launcher tarafında sorun olabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!