Kreof
Reaven Team, her türden olağanüstü hizmet!
Evet arkadaşlar ben Kreof, bugün bazılarıyla arkadaş olduğum bazılarıyla ise çok muhabbetim olmayan arkadaşlar tarafından nasıl sırtımdan bıçaklandığımı beni bu piyasadan silip müşterilerimi mağdur etmem için kurdukları planlardan bahsedeceğim.
Aşağıya gereken screenshotları bırakıyorum.
Burada Felox bana screenshotları yolluyor.
Ve bugün akşam 00.26 sularında Arhan bana mesaj atıyor acil diyerek, Ancak ben bunu gördüğümde ilk önce feloxun mesajını zaten okumuş olduğum için hemen söylüyorum.
Feloxun mesajı
Ardından Emirhanında akşam bana ulaşmaya çalıştığını görüyorum ve onada yazıyorum.
Aşağıya gereken screenshotları bırakıyorum.
Burada Felox bana screenshotları yolluyor.
Ve bugün akşam 00.26 sularında Arhan bana mesaj atıyor acil diyerek, Ancak ben bunu gördüğümde ilk önce feloxun mesajını zaten okumuş olduğum için hemen söylüyorum.
Feloxun mesajı
Ardından Emirhanında akşam bana ulaşmaya çalıştığını görüyorum ve onada yazıyorum.
Nesnanın'da işin içinde olduğunu screenshotlardaki 2 kişinin onayıyla görebilirsiniz.
@Mcdikmen "Forumda yer alan bir satıcının ismini karalamaya ve baltalamaya yönelik çalışmalar yürütmek." suçundan bu arkadaşların takım sahibi olanların takımının kapatılmasını, yetkisi olanların alınmasını ve geçici veyahut kalıcı bir şekilde forumdan yasaklanmalarını arz ederim.
EKLEME
Felox yukarıdaki videoyu bana itiraf olarak iletti. Ne tarz aşağılık hareketler yaptıklarını videodan hareketle görebilirsiniz.
Son düzenleme: