Çözüldü chestshop sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhabalar Sunucumda bulunan 1.8 Chestshop Plugini Çok Sıkıntı Çıkarıyor Sorunum Şu

Bazı Eşyalar Satılıyor bazı eşyalar satılmıyor Örnek normal wood satılırken Diger Wood Satılmıyor. Market kuruluyor ama satılmıyor. item ıdıyle ismiyle yaptım hala aynısı. çig et satılmıyor bazısı satılıyor dia satılmıyor falan yardım edermisiniz?

Satılmıyor derken konsolda veya oyun içinden hata mı veriyor ?

Yani demek istedigim şu ben marketi kurarken başarıyla kuruyorum chatta Market başarıyla kuruldu diyor fakat bu 4 odun türünden Normal odunu satıp alabiliyor oyuncular diger odunu ne alabiliyorlar nede satabılıyorlar. bu bazı madenler ve etlerdede geçerli.

Chestshop sürümü bazı üst sürümlerdeki blokları/eşyaları desteklemiyor olabilir. Sürümü güncelleyip deneyiniz.

Dostum önceden sunucunu ziyaret ettiğim için söylüyorum :) Onun yerine quickshop pluginini kullanabilirsin. Alternatif olarak paralı Shop - a simple, intuitive shop pluginini öneririm. Şahsen onu kullanıyorum ve memnunum. Türkçeleştirmesi baya uzun sürdü ama buna deydi.

Dostum 17:4 diye mi den edin yok sa normal 17 diye mi hemde farklı bir surumude indirilebilirsin

Şuanda biraz daha detaylı baktımda Diamond koyarken Dıamond Oluyor

Spruce Wood Satarken Redwood oluyor niyeyse

Geçenlerde nerde hatırlamıyorumda neyse bi yerde görmüştüm. İConomy plugininden kaynaklı olabilir. Güncel iConomy pluginin varmı?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu arada dediğim quickshopu incelemeni öneririm. iConomy gerektirmez.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Geçenlerde nerde hatırlamıyorumda neyse bi yerde görmüştüm. İConomy plugininden kaynaklı olabilir. Güncel iConomy pluginin varmı?

Bu arada dediğim quickshopu incelemeni öneririm. iConomy gerektirmez.

SunucudaiConomy Bulunmuyor Essentialsin Kendisinde Oldugu için

Quickshopa Gelirsek.

Adminler ve oyuncular özel market oluşturabiliyor mu ?

Adminlerin oluşturdugu markete Sandık koyup içine illa stokklamam mı lazım bittiginde doldurmam falan mı lazım. o tarz plyse kullanmasam daha iyi olur

SunucudaiConomy Bulunmuyor Essentialsin Kendisinde Oldugu için

Quickshopa Gelirsek.

Adminler ve oyuncular özel market oluşturabiliyor mu ?

Adminlerin oluşturdugu markete Sandık koyup içine illa stokklamam mı lazım bittiginde doldurmam falan mı lazım. o tarz plyse kullanmasam daha iyi olur
ChestShop ayrıyetten essentials harici iconomy de istiyor. Quickshopta playeri denedim güzel bi sistemi varda admin marketini denemedim. Ama admin marketinin sürekli doldurularak olacağını zannetmiyorum.

İconomy plugini gerekli. Aynı sorunla bende karşılaşmıştım.

Araştırırken
pluginide ilgimi çekti. İstersen deneyebilirsin. Yalnız buda economy plugini istiyor.

ShopChest güzel gibi kullanırım heralde

Essentials ' dan Veya iConomy ' den İyi bak Tigger Komutu Neymiş
Admin , Market , ExeMarket , Server
Tabelaya Satarken Veya Alırken
B 100 : S 50
Bu şekilde yapmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl