Çözüldü ChestShop Plugini İle Eşya Satma Buglu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eyo1007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.565
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o-l-m-u-y-o-r bu ne yaw permmi bozuk[DOUBLEPOST=1499622401,1499622362][/DOUBLEPOST]o-l-m-u-y-o-r bu ne yaw permmi bozuk[DOUBLEPOST=1499622769][/DOUBLEPOST]FTP Bilgilerini Verirsem Halledebilirmisiniz ? Ben Yapamadım.
vault pluginini yüklemeyi deneyin
Sorun devam ediyorsa belirtin

herşey yeniden yükledim yine aynı item satabiliyorlar ama satın alamıyorlar ?

herşey yeniden yükledim yine aynı item satabiliyorlar ama satın alamıyorlar ?
Buyrun Benim Kullandığım ChestShop:
Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Totel:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

upload_2017-7-9_22-28-1.png

Sorununuz Devam Ediyorsa Belirtiniz Etmiyor Ise Yine Belirtiniz :)

Plugin Paketimi Değiştiriyorum Ozaman :)[DOUBLEPOST=1499628963,1499628930][/DOUBLEPOST]Plugin Paketimi Değiştiriyorum Ozaman :)

Plugin Paketimi Değiştiriyorum Ozaman :)[DOUBLEPOST=1499628963,1499628930][/DOUBLEPOST]Plugin Paketimi Değiştiriyorum Ozaman :)
Paketinizi Değiştirmenize gerek yok attığım plugini şuan ki pluginini yerine yüklemeniz yeterli olucaktır diye umuryorum isterseniz Ozel'e gelin orda daha detaylı konuşalımm ?

O Plugin Yüzünden Tüm Essentials Çöktü Daha Eklemem Market Pluginleri Eklerim :)

O plugin olmadan çalışmaz tabi o plugini yükleyiniz.
Yanlış bilgi vermeyelim iConomy plugini olmadan ChestShop plugini tabi ki çalışır. iConomy yi Türkçe işletim sistemleri "ı" sorununu düzeltmek için kullanırlar.

Yanlış bilgi vermeyelim iConomy plugini olmadan ChestShop plugini tabi ki çalışır. iConomy yi Türkçe işletim sistemleri "ı" sorununu düzeltmek için kullanırlar.
chestshop iconomy olmadan kullanılınca bug oluyordu sanırsam bazı itemler alınmıyor'du da satılmıyor du da

Hocam hızlıca geçtim anladığım kadarıyla satın alma oluyor fakat hızlı bir şekilde satın alma yapamıyorlar eğerki hata böyleyse yapman gereken şey şu;
"SHOP_INTERACTION_INTERVAL: 250"
Bu kısmı düzenlemen yeterli olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl