Çözüldü ChestShop Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oritorius

Professional
Elmaslar
38
Beyler chestshop'ta hata var, Örn. Tabelaya Diamond yazıyorum Dıamond oluyor ve çalışmıyor, kodunu yazıyorum yine aynı oluyor, çözümünü bilen varmı ?

En güncel chestshopu kullanıyorum.

Yani kısacası "i" harfleri "ı" ya dönüşüyor.

Beyler chestshop'ta hata var, Örn. Tabelaya Diamond yazıyorum Dıamond oluyor ve çalışmıyor, kodunu yazıyorum yine aynı oluyor, çözümünü bilen varmı ?

En güncel chestshopu kullanıyorum.

Yani kısacası "i" harfleri "ı" ya dönüşüyor.
plugini güncelle sorun pluginden büyük bir ihtimel

Bir görüntü bizim için sorunu anlamamız için daha iyi olacaktır.
Bu arada oyun sürümüyle eklenti sürümünün eşit olup olmadığına da bak.

Server sürümüyle uyuşmuyo olabilir

Logs atarmısın

Crash-Reports dosyasını veya server hata loglarını isteyebilirdin.
tmm abi de senden bişe isteyecem batihostan server aldım abi ben sunucudan cıkınca kendilerine op veriyolar ipban atıyorum yeniden giryoalr panelin bizde diyoalr bütün şifreli değişirim op şifre herşey kurdum acaba putty lemai bağlanıyor lütfen yardımcı ol abi nolur

tmm abi de senden bişe isteyecem batihostan server aldım abi ben sunucudan cıkınca kendilerine op veriyolar ipban atıyorum yeniden giryoalr panelin bizde diyoalr bütün şifreli değişirim op şifre herşey kurdum acaba putty lemai bağlanıyor lütfen yardımcı ol abi nolur
batihostan sunucu alırsan olacagı buydu -_- keşke bana söyleseydin sana vps sunucu bulurdum.

Ağa galiba putty den bağlanıyolar onun şifresini nasıl değiştircem putty in acaba
sen putty panel şifresini nekadar degiştirsende panel bilgileri halen onlarda istediklerini yaparlar onun için diyorum ya batihost sunucu alırsan böyle şeylere katlanırsın bana msj atsaydım sana vds sunucu bulurdum

Disk Alanı 25 GB
Trafik 5 TB
Bağlantı Hızı 100 mbit/s
Ram 1 GB
IP Adresi 1 Adet
İşlemci 1 Çekirdek

sana bu makinayı alırdım -_- ramı ayarlaya bilirsin istedigin herşeyi yapar bilirsin ayarlamalar sana kalmış birşey di

sen putty panel şifresini nekadar degiştirsende panel bilgileri halen onlarda istediklerini yaparlar onun için diyorum ya batihost sunucu alırsan böyle şeylere katlanırsın bana msj atsaydım sana vds sunucu bulurdum

Disk Alanı 25 GB
Trafik 5 TB
Bağlantı Hızı 100 mbit/s
Ram 1 GB
IP Adresi 1 Adet
İşlemci 1 Çekirdek

sana bu makinayı alırdım ._. ramı ayarlaya bilirsin istedigin herşeyi yapar bilirsin ayarlamalar sana kalmış birşey di
Yk putty le akalsı yokmuş force opmu ne onual ilgili bişe antiforce op kurncada bana yetkni yok diyo op vermeiyorum kendime :( versem bile yetkin yok dio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl