nesoicompany
enabled: true
engine-mode: 2
hidden-blocks:
- CHEST
- TRAPPED_CHEST
anticheat:
anti-xray:
enabled: true
engine-mode: 2
hidden-blocks:
- copper_ore
- deepslate_copper_ore
- raw_copper_block
- gold_ore
- deepslate_gold_ore
- iron_ore
- deepslate_iron_ore
- raw_iron_block
- coal_ore
- deepslate_coal_ore
- lapis_ore
- deepslate_lapis_ore
- mossy_cobblestone
- obsidian
- chest
- air
- cave_air
- diamond_ore
- deepslate_diamond_or
- redstone_ore
- deepslate_redstone_o
- clay
- emerald_ore
- deepslate_emerald_or
- ender_chest
- ancient_debris
- nether_quartz_ore
nesoicompany
anticheat: ? bu kısmı anlamadım default paper.yml kısmında böyle biyer yok.Kod:anticheat: anti-xray: enabled: true engine-mode: 2 hidden-blocks: - copper_ore - deepslate_copper_ore - raw_copper_block - gold_ore - deepslate_gold_ore - iron_ore - deepslate_iron_ore - raw_iron_block - coal_ore - deepslate_coal_ore - lapis_ore - deepslate_lapis_ore - mossy_cobblestone - obsidian - chest - air - cave_air - diamond_ore - deepslate_diamond_or - redstone_ore - deepslate_redstone_o - clay - emerald_ore - deepslate_emerald_or - ender_chest - ancient_debris - nether_quartz_ore
Chest vardı zaten ama engellemiyor.
paper-world-defaults.yml dosyası. 1.21.3 sürümü kullanıyorum paper.yml diye bir şey yok bukkit.yml ve spigot.yml var.anticheat: ? bu kısmı anlamadım default paper.yml kısmında böyle biyer yok.
site üzerinden kontrol sağlarmısınız. 'world-settings'den ayarlama yapmalısınız.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Edit: eğer bu orebfuscator configi ise open-sourcesinde anticheat: ve anti-xray: diye bi değer göremedim
nesoicompany
Diğer madenler için çalışıyormu?paper-world-defaults.yml dosyası. 1.21.3 sürümü kullanıyorum paper.yml diye bir şey yok bukkit.yml ve spigot.yml var.
Evet çalışıyor.Diğer madenler için çalışıyormu?
nesoicompany
Chest in etrafını bloklarla kapatıp tekrar denermisinEvet çalışıyor.
takendisiyim
AntiFly ve AntiKnockback için ne önerirsiniz hocam?paper anti xray sandik gizleme konusunda pek iyi degil, orebfuscator eklentisi sandik gizliyor, eklentinin paper anti xraye karsi tek avantaji bu zaten sanirsam.
freecam icin engine mode 3 yapabilirsiniz ama %100 engellemez. freecami %100 kapatma yontemi yok.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!