@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
ChestCommands yerine SK ile kullanmak istiyorum.
Sıkıntı yaratırmı?
Tuske ile bağlantılı nasıl yaparım ?Tuske menüsü yaparsan sıkıntı yaşamazsın.
lag artıcaksa hiç yapmayayım ozaman. benim için önemli olan lag. yoksa fransa lokayson i7 işlemcili sw de kiralarım sırf pingi trden çok diye yapmıyorum.Biraz daha lag sorununu çoğaltır gibi geliyor.
lag artıcaksa hiç yapmayayım ozaman. benim için önemli olan lag. yoksa fransa lokayson i7 işlemcili sw de kiralarım sırf pingi trden çok diye yapmıyorum.
Shiryu#1100
iTargetDS #6159
kullanmıyorum 0 dan sw kodlıyacam ve chestcommand kullanmak istemiyorum yada deluxe menus çünkü bunları kit warp tanıtım gibi olaylarda kullanılıyor genelde, bnde bu kdr küçük işlem için bi plugin yerine tek sk kullanmak istiyorum. sunucumda kasma vb yaparmı diye soruyorumSunucunda Skript eklentisi varsa zaten ek bir eklentiye gerek yok. Tuske ile mükemmel menüler yapabilirsin.
Ayrıca ChestCommands, DeluxeMenus gibi eklentilerde kullanmadığın özellikler varsa niye kullanıyorsun ki?
Skript ile eklentilerin hiçbir farkı yok emin ol, eğer düzgün ise.kullanmıyorum 0 dan sw kodlıyacam ve chestcommand kullanmak istemiyorum yada deluxe menus çünkü bunları kit warp tanıtım gibi olaylarda kullanılıyor genelde, bnde bu kdr küçük işlem için bi plugin yerine tek sk kullanmak istiyorum. sunucumda kasma vb yaparmı diye soruyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!