Çözüldü ChestCommands Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RifatEren

Sunucumuza Buyurun !
Elmaslar
3

Discord:

Rifat#1686

Arkadaşlar Sunucumda Gui Olarak ChestCommands Kullanıyorum Ama Bir Sorun Var örneğin 2 menüm var /menu yazınca ana yere girdik ve burada warp menu giriş bilgi menu giriş var örneğin burdan bilgiye tıklıyorum sohbette bilgi menusunu açtın diyor ama menü gelmiyor /menu den girmeyip /bilgi yazınca menu geliyor nasıl çözebilirim bu sorunu

Arkadaşlar Sunucumda Gui Olarak ChestCommands Kullanıyorum Ama Bir Sorun Var örneğin 2 menüm var /menu yazınca ana yere girdik ve burada warp menu giriş bilgi menu giriş var örneğin burdan bilgiye tıklıyorum sohbette bilgi menusunu açtın diyor ama menü gelmiyor /menu den girmeyip /bilgi yazınca menu geliyor nasıl çözebilirim bu sorunu

JavaScript:
bilgi:
  COMMAND: 'bilgi'
  NAME: 'Bilgi'
  LORE:
    - 'Bilgileri Öğrenmek İçin Tıkla!'
  ID: 351
  DATA-VALUE: 8
  POSITION-X: 1
  POSITION-Y: 1

Command kısmına /bilgi değilde bilgi olarak yazın o zaten /bilgi olarak sağlıyor.

menu.yml girip böyle bir şey hazırlayın ve bilgiyi açacaktır ama position'ları düzgün yapın ki error vermesin çakışıp.

JavaScript:
bilgi:
  LORE:

Command kısmına /bilgi değilde bilgi olarak yazın o zaten /bilgi olarak sağlıyor.

menu.yml girip böyle bir şey hazırlayın ve bilgiyi açacaktır ama position'ları düzgün yapın ki error vermesin çakışıp.
zaten başına / koymuyordum bu data value ne işe yarıyor peki

Ayrıca Yazdıgınızı Aynen Yapıştırdım Yine Olmadı

Böyle yapacaksın

Kod:
COMMAND: 'open:vipbilgi.yml'
  NAME: '&aVIP Paketleri'

Bu benim vip paket bölmem vipbilgi yerine kendi menünün ismini yazabilirsin​

Adsız.png

Şuan Böyle

JavaScript:
bilgi:
  LORE:

Chestcommands da bir menü den diğer menüye geçmek için
'open:vipbilgi.yml'
gibi bir kod kullanılır aksi taktirde error verir belkide vermez ama çalışmaz sen yine yanlış anlamışsın

Böyle yapacaksın

Kod:
COMMAND: 'open:vipbilgi.yml'
  NAME: '&aVIP Paketleri'

Bu benim vip paket bölmem vipbilgi yerine kendi menünün ismini yazabilirsin​
Oldu Teşekkür Ederim Konu Kapatılabilir

Chestcommands da bir menü den diğer menüye geçmek için
'open:vipbilgi.yml'
gibi bir kod kullanılır aksi taktirde error verir belkide vermez ama çalışmaz sen yine yanlış anlamışsın

Kullandığım chest commands'da bu şekilde çalışmakta yanlış felan anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl