Çözüldü ChestCommands Plugin Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BenevolentAnts

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba ,
Serverimde ChestCommand Pluginini Kullanıyorum Fakat Şöyle Bir Sorunum Var Oyunda İstersem Kendimi Kurucu Grubuna Atayım Ama OP Değilsem ChestCommands Menusunu Açamıyorum
Şu Şekilde Bir Cümle Geliyor
" You dont have permission chestcommands.open.example.yml to use this menu " Lütfen EN Kısa Sürede Cevap Verilsin. Teşekkürler

1 olarak konunuz yanlış bölümde 2 olarak de permisyonlarını gruplara verdiniz mi bir kontrol ediniz

Merhaba ,
Serverimde ChestCommand Pluginini Kullanıyorum Fakat Şöyle Bir Sorunum Var Oyunda İstersem Kendimi Kurucu Grubuna Atayım Ama OP Değilsem ChestCommands Menusunu Açamıyorum
Şu Şekilde Bir Cümle Geliyor
" You dont have permission chestcommands.open.example.yml to use this menu " Lütfen EN Kısa Sürede Cevap Verilsin. Teşekkürler
Kardeşim Group Mangera giriyorsun tüm gruplara chestcommands.open.example.yml yetkisi veriyorsun

/mangaddp default chestcommands.open.example.yml default yerine gurupları teker teker yazabilirsin :) Ayrıca example chest'in adıdır yani sen warp gibi bir chest oluşturduğunda chestcommands.open.warp.yml gibi bir perm kullanman gerek :)

chestcommands.open.warp.yml

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl