Çözüldü Chestcommands Markette İsmi Farklı İtem Satma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BilalTrkmn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
BilalTrkmn

Discord:

乇丂 ❄ ' ʙᴛ.£x£#6316

Chestcommands plugini ile market yaptım ancak ismini nasıl farklı yapacagımı bilmiyorum bana geldiginde isminin farklı olmasını istiyorum
Örneğin:Efsanevi Kılıç

Bunu kullanarak yapabilirsin Tıkla

Peki bu itemi nasıl markette satabilirim asıl istedigim o

Komutu bilsem yapacağım komutu bilmiyorum :)

Baştan beri söylemek istediğim buydu siz yanlıs anladınız :)

Baştan beri söylemek istediğim buydu siz yanlıs anladınız :)
Konuda isim eklemekten bahsetmişsiniz, onu nasıl satabilirim diye belirtmemişsin. Bana gelen talimatlar bu yönde olduğu için ben öyle bir yorumda bulundum.

ChestCommands Market için uygun bir eklenti değil. Alternatif olarak ShopGui eklentisini kullanabilirsiniz.

DOSTUM BU BASİT İŞ BUYULEDİGİN VEYA SİTEDİGİN İTEME İTEMİNFO YAZ VE MESELA KILIÇ 276#8B DER ONU OYLE YAPABİLİRSİN

Give komutunda sıkıntı varmış sorunu düzelttim konu kilit

Give komutunda sıkıntı varmış sorunu düzelttim konu kilit
Merhaba son konumda yeni pluginimi tanıttım.
Hub sunucumun açıldığı gün paylaşılıyor.
Tamamiyle istediğiniz eşyayı markete koymanızı sağlayan bir GUI mevcut.
Eşyanızı büyüleyip örs üzerinden '&' karakterleri ile renkli isimlendirerek markete koyabilirsiniz.
Eşyayı market menüsüne sürüklemeniz yetiyor.

Pluginimin tanıtım videosu:

Chestcommands plugini ile market yaptım ancak ismini nasıl farklı yapacagımı bilmiyorum bana geldiginde isminin farklı olmasını istiyorum
Örneğin:Efsanevi Kılıç

Renkli veya loreye sahip item yapmak için, give komutunu, herhangi bir skripti veya Itemizer gibi eklentileri kullanabilirsiniz.

Bu itemleri enchantlarını, lorelerini, renkli isimlerini ve diğer verileri ile birlikte markete koymak için, itemi elinize alıp, /iteminfo yazdığınızda çıkan kodları market tabelasına girmeniz gerekmekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl