Çözüldü ChestCommands ile Skript menüsü arasında geçiş nasıl yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Le'louch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.648
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chestcommands eklentisi Skript ile alakalı olan çoğu GUI ve Komutları algılamıyor. Eğer başka bir eklenti önermemi istiyorsanız DeluxeMenus isimli eklentiyi kullanabilirsiniz.
DeluxeMenusü kuruyorum ancak swde komutları açmıyor :( Yani deluxemenusu servere atıyorum sorun yok server görüyor sorun yok serverde deluxemenus reload gibi komutları kullanabiliyorum ama mesela kendim menu diye dosya oluştursam menuyu açamıyorum

Bir oyuncu sohbete /profiliac yazdığı zaman ekrana GUI geliyor mu? Skripte bir hata yok değil mi?

İstersen DeluxeMenus'te yaptığın menünün aynısını istediğin şeyle entegre bir şekilde tek skript içerisine yapabilirim.

DeluxeMenus'te ki menünün içeriğini ve istediğiniz şeyi tam olarak yazar mısınız?
Ancak temel isteğim menü içerisinde Profili açmak için buton, Rankları açmak için buton, Vipler hakkında detayları görmek için buton, Warpları açmak için buton, Bilgi menüsünü açmak için buton, Kuralları açabilmek için buton, Günlük hediyeyi açabilmek için bir buton, Mağazayı açabilmek için bir buton, Kredi Marketi açabilmek için bir buton, Ve biliyorum ancak son olarak Sanal satış mağazası için bir buton olsa yeterli ^^

Komut kısmına
Kod:
skript:profiliac
yazıp deneyebilirmisin

Kod:
on command "gecismenu":
    cancel event
    wait 5 tick
    execute player command "profiliac"

Şu skriptti yükleyip komut kısmına gecismenu yazar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl