Tanıtım chestcommands hazır warp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Merhaba Arkdaşlar Bugün Sizlere kendimce uğraşmış olduğum birazda alıntılara bakarak yaptıgım. warp.ylm paylaşacağım işinizi yarar inşallah. Not Alıntı filan diyeneler Olacak. Yukardaki Kırmızı Okurlarsa Anlaşılır :)

cHBb.png

yeni Factions paketilye ugrasiyom inşallah işinize yarar :)

Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
İnk resim gozukmuyor

Kardeşim yandaki featherboardını beğendimde onuda verisen bişey olurmu?

paylaştım onuda aynı sayfada göre bilirsin :)[DOUBLEPOST=1472021238,1472021197][/DOUBLEPOST]
http://www.mc-tr.com/konu/featherboard-edid-factions.12160/
Adamsın sen genel mod allah senden razı olsun arayıpta bulamadım sağolasın bide skypen varsa verirmisn rica etsem[DOUBLEPOST=1472071474][/DOUBLEPOST]
Adamsın sen genel mod allah senden razı olsun arayıpta bulamadım sağolasın bide skypen varsa verirmisn rica etsem
Bi isteğim olucaktıda[DOUBLEPOST=1472129967][/DOUBLEPOST]Savaştayken /Chest açılıyor nasıl kapatabilirim ?

Adamsın sen genel mod allah senden razı olsun arayıpta bulamadım sağolasın bide skypen varsa verirmisn rica etsem[DOUBLEPOST=1472071474][/DOUBLEPOST]
Bi isteğim olucaktıda[DOUBLEPOST=1472129967][/DOUBLEPOST]Savaştayken /Chest açılıyor nasıl kapatabilirim ?

benim attığım paketin warp ve featherBoard'ı :WEdsewef

ya beyler konuyu patlatmak gibi olmasin ama bana rank plugininizi verebilirmisiniz? Hazir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl