bal10cu
deluxemenus e geccektim ama su eski tarzlara alisigim ve gec ogrendim herseyi chestcommands a yaptikdan sonra istemiyor insan atiyorum bekleyin.Hocam bu kadar az bilgi ile sizlere buradaki hiç bir insanın sağlam bir yardım edebileceğini düşünmüyorum. Lütfen dosyayı ve bu olayın yaşandığı güncel log dosyanızı iletin.
Ekstradan ChestCommands eklentisi yerine DeluxeMenu'ye geçmenizi öneririm.
Alıştığınız şeyden vazgeçmek zordur hocam biliyorum, GroupManager'den LuckPerms'e geçerken de aynı sorunu yaşamıştım. Fakat yenilikçi eklentilere yönelmek her zaman daha iyidir.deluxemenus e geccektim ama su eski tarzlara alisigim ve gec ogrendim herseyi chestcommands a yaptikdan sonra istemiyor insan atiyorum bekleyin.
bal10cu
hocam error logs da birsey cikmiyor eski chestcommands menuleri open:menu.yml diye aciyordum ama bu ender chest oldugu icin olmuyorHocam bu kadar az bilgi ile sizlere buradaki hiç bir insanın sağlam bir yardım edebileceğini düşünmüyorum. Lütfen dosyayı ve bu olayın yaşandığı güncel log dosyanızı iletin.
Ekstradan ChestCommands eklentisi yerine DeluxeMenu'ye geçmenizi öneririm.
bal10cu
aynen hocam haklisiniz luckperms daha kolay vallaAlıştığınız şeyden vazgeçmek zordur hocam biliyorum, GroupManager'den LuckPerms'e geçerken de aynı sorunu yaşamıştım. Fakat yenilikçi eklentilere yönelmek her zaman daha iyidir.
bal10cu
evet tikladigimda essentialsdan ec olcakHocam anlamadığım nokta şu, Essentials'ın Ender Chest'i varken neden ChestCommands'dan yapmaya çalışıyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla bu eklentileri böyle düzenleyemezsiniz.
Hocam gerekli permissionları verdiğinize emin misiniz Essentials Ender Chest'i için?evet tikladigimda essentialsdan ec olcak
Hocam menünüzü iletir misiniz?eminim hata felan vermiyor fakat /ec sohbete yazdığımda aciliyor ve opyim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!