Çözüldü ChestCommands ender chest açılmama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mewkie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mewkie

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Minecraft
Bal10cu

Discord:

bal10cu

arkadaşlar chestcommands'da command yerine ec yazıyorum fakat tıkladığımda ender chest açılmıyor

komut gerçekleşiyor fakat ender chestin menüsü gelmiyor

varmı çözümü?

Hocam bu kadar az bilgi ile sizlere buradaki hiç bir insanın sağlam bir yardım edebileceğini düşünmüyorum. Lütfen dosyayı ve bu olayın yaşandığı güncel log dosyanızı iletin.
Ekstradan ChestCommands eklentisi yerine DeluxeMenu'ye geçmenizi öneririm.

Hocam bu kadar az bilgi ile sizlere buradaki hiç bir insanın sağlam bir yardım edebileceğini düşünmüyorum. Lütfen dosyayı ve bu olayın yaşandığı güncel log dosyanızı iletin.
deluxemenus e geccektim ama su eski tarzlara alisigim ve gec ogrendim herseyi chestcommands a yaptikdan sonra istemiyor insan atiyorum bekleyin.

deluxemenus e geccektim ama su eski tarzlara alisigim ve gec ogrendim herseyi chestcommands a yaptikdan sonra istemiyor insan atiyorum bekleyin.
Alıştığınız şeyden vazgeçmek zordur hocam biliyorum, GroupManager'den LuckPerms'e geçerken de aynı sorunu yaşamıştım. Fakat yenilikçi eklentilere yönelmek her zaman daha iyidir.

hocam error logs da birsey cikmiyor eski chestcommands menuleri open:menu.yml diye aciyordum ama bu ender chest oldugu icin olmuyor

Alıştığınız şeyden vazgeçmek zordur hocam biliyorum, GroupManager'den LuckPerms'e geçerken de aynı sorunu yaşamıştım. Fakat yenilikçi eklentilere yönelmek her zaman daha iyidir.
aynen hocam haklisiniz luckperms daha kolay valla

Hocam anlamadığım nokta şu, Essentials'ın Ender Chest'i varken neden ChestCommands'dan yapmaya çalışıyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla bu eklentileri böyle düzenleyemezsiniz.

Hocam anlamadığım nokta şu, Essentials'ın Ender Chest'i varken neden ChestCommands'dan yapmaya çalışıyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla bu eklentileri böyle düzenleyemezsiniz.
evet tikladigimda essentialsdan ec olcak

pardon yanlisikla 2 tane olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl