ZiyaBRN#8832
Spawn:
COMMAND: 'mv tp spawn'
NAME: '&3&l[**] &fSpawn Dünyası &3&l[**]'
LORE:
- ''
- '&8&m+-----------------+'
- ''
- '&a[v] &eSpawna Işınlan.'
- ''
ID: skull:3
SKULL-OWNER: 'Endercreeper7253'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1
zNightLastTR | EmreCan#8990
SaitoHajim#8228
Örnek: (Dünya Kafası.) Skull-Owner'a /skull <ad> yazdığınızda gelen kafayı menüye aktarır.
Kod:Spawn: COMMAND: 'mv tp spawn' NAME: '&3&l[**] &fSpawn Dünyası &3&l[**]' LORE: - '' - '&8&m+-----------------+' - '' - '&a[v] &eSpawna Işınlan.' - '' - '&8&m+-----------------+' ID: skull:3 SKULL-OWNER: 'Endercreeper7253' POSITION-X: 1 POSITION-Y: 1
ZiyaBRN#8832
menu-settings:
name: '&cMenü'
rows: 1
command: 'menü'
open-with-item:
item-id: 340
left-click: false
right-click: false
Spawn:
COMMAND: 'deneme'
NAME: '&3&l[**] &fMenü &3&l[**]'
LORE:
- ''
- ''
- '&a[v] &elore.'
- ''
ID: skull:3
SKULL-OWNER: '{player}'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1
zNightLastTR | EmreCan#8990
DeluxeMenus ile yapa bilirsin onu anca DeluxeMenus yü indirin ve bunu yazın head;%player_name%Benim Dediğim Öyle Değil Yani Kim /menu Yazdıysa Onun Kafası Menusunde Görülsün
SaitoHajim#8228
Hocam delux menü kullansanız daha iyi olur full kafa ile alakalı.
SaitoHajim#8228
ChestCommands'tan vazgeçip DeluxeMenus kullanmaya başlarsanız şu rehberimi okumanızı öneririm: Rehber - Menülere Kafa Ekleme
SaitoHajim#8228
sunucuda Çalışmama Değil Ki Benim Sorunum Ayrıca hdb-id de değil ilk Olan Yani head;%player_name% kısmıHeadDatabase eklentisi kullanmadan hdb-<id> şeklinde yaparsan başka kafa gelmesi normaldir. Biraz aşağı inersen HeadDatabase eklentisi olmadan nasıl yapılacağını da yazdım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!