SakarJoJukYT
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 67
- Minecraft
- NotKaiser
Discord:
dusuncesiz
dusuncesiz
O mesajı OP yetkisi olmayanlar göremez. O mesajı kaldırmak için v3. 2.0 sürümünü yüklemen lazım ama o mesaj bir sıkıntı olduğu anlamanına gelmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 105627 BU YAZIYI NASIL KALDIRABİLİRİM ÜSTELİK UPDATE FALAN FİLEN DİYOR YENİ SÜRÜMDE YÜKLEDİM AMA HALEN BU MESAJ GELİYORR
dusuncesiz
hyr biliyorum opu olmayanlarda gözükmüyiceğini ancak opu olanlarında ne bilim chat kirliliği yaşamasını istememO mesajı OP yetkisi olmayanlar göremez. O mesajı kaldırmak için v3. 2.0 sürümünü yüklemen lazım ama o mesaj bir sıkıntı olduğu anlamanına gelmiyor.
Onu kapamanın bir yolu yok. Dediği sürümün indirmediğin sürece.hyr biliyorum opu olmayanlarda gözükmüyiceğini ancak opu olanlarında ne bilim chat kirliliği yaşamasını istemem
Bu tarz mesajları kapatmak için eklenti yapımcıları genelde update-check / update-notification tarzında boolean yapıları kullanır. Chestcommands'ın config dosyasında da update-notifications: true bu bölmeyi false yapmanız güncelleme kontrolünü engelleyecektir. Dolayısıyla bu tarz güncelleme mesajları almazsınız. Çoğu eklentide bu mevcuttur dosyalarını kontrol edip kapatabilirsiniz.hyr biliyorum opu olmayanlarda gözükmüyiceğini ancak opu olanlarında ne bilim chat kirliliği yaşamasını istemem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!