Çözüldü ChestCommand Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quentinocj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.941

Dosyadaki hata ne

• Hata var

Oy: 1 100,0%
  • Hata yok Plugin yada server bozuk

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quentinocj

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Arkadaşlar ChestCommand plugini yüledim serverime ama çalıştıramadım ? Plugins > ChestCommands > menu > AdminPanel bu dosyaları http://www.mc-tr.com/konu/chestcommands-plugini-detayli-anlatimi-orn-warp-menusu-olusturma.1354/ bu videoya göre düzenledim (yanlıs yaptıysam plugini silip yükleyebilirim)
ama olmuyor size o dosyanın içinin resmini göstereceğim.

Adsız.png

Bu resim o dosyanın içi ne yanlışlık yaptım ? plugini aktif yapıyorum /warp yazınca essentialsın warp menüsü geliyor essentialsımı silmem gerekiyor ? Lütfen yardım ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Notepad++ adlı program ile editlemelisiniz.

Son düzenleme:
Aslinda bende notepad++ ile editledim ama o .yml yi gormuyor restart atiyorum, plugine reload atiyorum ama olumlu bir sonuc alamiyorum :/

1. Plugin Versionunu Kontrol Et .
  2. Plugin Server Versionuna Uygun mu Kontrol Et

Plugin 1.7.9 server 1.7.9

Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1. Plugin Versionunu Kontrol Et .
    Plugin Server Versionuna Uygun mu Kontrol Et
Server 1.7.2 plugin indirdiğim site "bukkit.org" da 1..7.9 yazıyordu ama bana bukkit.orgaki pluginlerde 1.7.9 yazmasına rağmen pluginler 1.7.2 ile 1.7.9 serverlere uyumludur dendi

O doğrudur ama ben yinede bir garantiye alayım dedim sadece /warp menüsü çıkmıyor diğer /sat menüsü çıkmakta ama warp.yml yi görmüyor

Bilmiyorum bazı sunuculara bi kaç kere yapmıştım ama şimdi neden olmuyor bilmiyorum yaptığım sunuculardaki .yml yi kullandım oda işe yaramadı

Tahminimce config dossyasinda [TAB] kullandin bu yuzden hata aliyorsun :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl