Çözüldü Chestcommand Pluginiyle İlgili Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 399
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle herkese merhabalar,
Chestcommand plugininde bir oyuncunun bakiyesini 10.000 ise 10k, 1.000.000 ise 1m olarak menü üzerinde göstermek veya menüde açılan kitlerin üzerinde geldiğimizde "durum: Aktif" ya da yetkisi yoksa veya süreye girdiyse "durum: Kapalı" şeklinde yapabiliyor muyuz? Bunu merak ediyordum, şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Kit ve ekonomi eklentisi olarak Essentials mı kullanıyorsunuz?

PlaceholderAPI eklentisini kullanarak istediklerinizi elde edebilirsiniz. Öncelikle bu eklentiyi kurun ve sunucunuzu yeniden başlatın. Ardından oyun içerisinden /papi ecloud download Vault & /papi ecloud download Essentials, hemen ardından /papi reload komutlarını kullanın. Bakiye göstermek için %vault_eco_balance_formatted%, Kitin alınabilirliğini kontrol etmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yer tutucularını kullanın.

Son düzenleme:
PlaceholderAPI eklentisini kullanarak istediklerinizi elde edebilirsiniz. Öncelikle bu eklentiyi kurun ve sunucunuzu yeniden başlatın. Ardından oyun içerisinden /papi ecloud download Vault & /papi ecloud download Essentials, hemen ardından /papi reload komutlarını kullanın. Bakiye göstermek için %vault_eco_balance_formatted%, Kitin alınabilirliğini kontrol etmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yer tutucularını kullanın.
Tamamdır deneyeceğim, çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl