Chest Eventi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.437
Envoy pluginine benzettim usta yanlışmıyım rastgele sandık atmıyomu?

Envoy pluginine benzettim usta yanlışmıyım rastgele sandık atmıyomu?
evet hocam atıyor 2 yer belirliyor sunuz belirlediğiniz alan içine rastgele atıyor.
Chestlerin içinden hangi item çıkacaklarını oyun içi menüden atarlıyor sunuz. Ek olarak bir saat belirliyorsunuz ve o saat içinde event yapıyor otomatik. El olarak event de topla kaç chest çıksın ayarlaya biliyorsunuz. Bu islevleri gören plugin ama birebir aynısı olacak?
Yakında güncelleme gelecek efekt felan eklenecek...

Bildiğin crazyenvoy gibi birşey niye para verelim? 2-3 efekt içinmi? sadece crazyenvoyun oyun içi menüsü yok sanırsam

Bildiğin crazyenvoy gibi birşey niye para verelim? 2-3 efekt içinmi? sadece crazyenvoyun oyun içi menüsü yok sanırsam
Evet yok ama skriptle yapılabilcegini dusunuyorum. Ama arkadasımız türk yapımcı olarak çok iyi bir iş. Başarmış helal olsun

Evet yok ama skriptle yapılabilcegini dusunuyorum. Ama arkadasımız türk yapımcı olarak çok iyi bir iş. Başarmış helal olsun
büyük igtimal crazyenvoyun source codesi ile yapmış olabilir

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Aynı yorumu 2 kere atman ne saçma birsey hemde cevabını verdigim halde.

Bir plugini bir plugin ile karsılastıracak san ilk önce 2 plugini indirip denemen gerek. Burda ben bir is yapıyorum ve siz gelip o isi batırmak için elinizden geleni yapıyor sunuz.
Dedigim gibi bahsettiğiniz plugin den kat kat daha iyi sanırım siz bahsettiğiniz plugini hiç kullanmadınız kullansanız böyle 2 yorum atmazdınız. BASARILAR...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Skript ile yapılabilir. Fakat Java kullanma taraftarıyım.

Eklenti güzele benziyor resimleri güncellerseniz inceleyebiliriz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl