evet hocam atıyor 2 yer belirliyor sunuz belirlediğiniz alan içine rastgele atıyor.Envoy pluginine benzettim usta yanlışmıyım rastgele sandık atmıyomu?
Evet yok ama skriptle yapılabilcegini dusunuyorum. Ama arkadasımız türk yapımcı olarak çok iyi bir iş. Başarmış helal olsunBildiğin crazyenvoy gibi birşey niye para verelim? 2-3 efekt içinmi? sadece crazyenvoyun oyun içi menüsü yok sanırsam
büyük igtimal crazyenvoyun source codesi ile yapmış olabilirEvet yok ama skriptle yapılabilcegini dusunuyorum. Ama arkadasımız türk yapımcı olarak çok iyi bir iş. Başarmış helal olsun
Aynı yorumu 2 kere atman ne saçma birsey hemde cevabını verdigim halde.Bildiğin crazyenvoy gibi birşey niye para verelim? 2-3 efekt içinmi? sadece crazyenvoyun oyun içi menüsü yok sanırsam
Skript ile yapılabilir. Fakat Java kullanma taraftarıyım.Evet yok ama skriptle yapılabilcegini dusunuyorum. Ama arkadasımız türk yapımcı olarak çok iyi bir iş. Başarmış helal olsun
Minezoid#4994
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!