Chest Eventi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.437
Öyle değil mesela configte seçilen nokta 1 felan yazıyoya onları diyorum random olarakmı atıyor kendin istediğin kadar nereye geleceğini ayarlıyormusun .
Oyunda ./chestevent menu yazdık dan sonra orada 1. ve 2. alan seçme yeri var 1. alanı seçiyorsan ve çaprazlama bir şekilde gidere 2. alanı seçiyorsun ve seçtiğin alanda random bir şekilde chest ler çıkıyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+

Son düzenleme:
Baya hoş. Bol Satışlar (:

Kullanım şartları:
Bu eklentiyi kopyalayıp paylaşmak yasaktır.
Bu eklentiyi ben yaptım diye göstermek yasaktır.
Bu eklentinin config dosyasından başka düzenleme yapamazsınız.
Eklentiyi başkalarına izinsiz satmak yasaktır.
Eklentiyi satın alan herkes bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Eklenti hoş. Bu arada anlamadığım bir şey var Eklentiyi satin alan falan yazmışsında ama birisi satsa ne diyebilirsin ki? Yada satti diyelim ne yapabilirsin

Eklenti hoş. Bu arada anlamadığım bir şey var Eklentiyi satin alan falan yazmışsında ama birisi satsa ne diyebilirsin ki? Yada satti diyelim ne yapabilirsin
Bir kişi plugini aldı veya baska kişilere sattıysa eger bunuda ben görürsem veya birisi der ise. Pluginde olan açıkları kapatılmaz ve plugin güncellemerden yararlanamaz. Unutmadan bu Kul Hakkına girer.

Bir kişi plugini aldı veya baska kişilere sattıysa eger bunuda ben görürsem veya birisi der ise. Pluginde olan açıkları kapatılmaz ve plugin güncellemerden yararlanamaz. Unutmadan bu Kul Hakkına girer.
Reis konuyla alakası olmayan bişi sorcam MC-TR'nin discord sunusyna nasıl ulaşabilirim?

Reis konuyla alakası olmayan bişi sorcam MC-TR'nin discord sunusyna nasıl ulaşabilirim?
Nerede yazdığını tam bilmiyorum :D Site yöneticileri ile iletişime geçebilirsin.

Yakında Çok Büyük Bir Güncelleme Geliyor !!
BEKLEMEDE KALIN !!

merhaba discord üzerinden EmreCan#2924 hesabını eklemeye çalıştığımda böyle bir hesap yok uyarısı alıyorum.

Çok güzel bir eklenti. Fiyatını kesinlikle hak ediyor. Eğer oyuncularınıza farklı bir şeyler sunmak istiyorsanız tavsiye ediyorum. Başarılı.

Çok güzel bir eklenti. Fiyatını kesinlikle hak ediyor. Eğer oyuncularınıza farklı bir şeyler sunmak istiyorsanız tavsiye ediyorum. Başarılı.
Güzel yorumun için teşekkürler.

CrazyEnvoy gibi birşey neden ücretli?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl