Çözüldü Chest commans online ve sound

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusB3Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusB3Y

Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
Elmaslar
309
Minecraft
YunsBEY

Discord:

@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Merhaba MC-TR üyeleri

Size 2 sorum olacak

1-Chest commans pluginin menü açılış sesi vermek istiyorum ama bu seslerin bir listesini atarmısınız bide örnek atarmısınız.

2-Acaba chest commans pluginin de bir dünyada kaç kişi olduğu gösteriliyormu ? Veya böyle bir pl varımı ?

Ayrıca pek emin değilim ama ChestCommands'ta böyle bir Placeholder desteği yok. hatta PlaceholderAPI desteği yok diye biliyorum. Onun yerine DeluxeMenus isimli eklentiyi kurup, kullanırsanız PlaceholdersAPI'de bulunan değişkenlerden yararlanarak dünyada bulunan oyuncu sayısını gösterebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hepinize teşekkürler.

Aslında zaten deluxe menü kullanacaktır ama sw me son sürümünü atmama rağmen kırmızı şekilde gözüküyor ve placeholderapi var

Bu beter menü skript mi ?

Chestcommands yeni sürümlerinde artık sesleri desteklemiyor. Ve açıklaması zaten yapılmış, chestcommands geniş kapsamlı placeholder desteklemiyor.

Hepinize teşekkürler.

Aslında zaten deluxe menü kullanacaktır ama sw me son sürümünü atmama rağmen kırmızı şekilde gözüküyor ve placeholderapi var

Hayır eklenti. DeluxeMenus iyi bir eklenti deneyebilirsinç Ayrıca verilen hatayı burada paylaşırsan yardımcı oluruz.

Hepinize teşekkürler.

Better Menü bir eklenti. Deluxe Menü'nün son sürümünü değil kendi sunucunuza uygun olan sürümünü indirin.

Kendi sunucu a uygun olan son sürümü indirdim zaten.

Bir hata vermiyor.

/pl yazınca deluxe menü kırmızı gözüküyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir hata vermiyor.

Bir hata vermiyor.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir hata vermiyor.

Konsola verilen hatadan bahsediyorum.

Konsola hata vermiyor ki.

Beyler nasıl olduysa sunucuyu açtım ve sorun çözüldü.

Her neyse peki bu deluxemenü ye ses ve dünyada kaç kişi olduğunu nasıl ekliyeceğim ?

bide mesela itemin kodu 159:5 ise bunu nasıl yazıcam 159:5 yazınca kabul etmiyor

bide bir hata verip duruyor nedendir beyler ?

hata :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Kod:
gui_menus:
  warp:
    menu_title: 'YAZI'
    open_commands:
    - warp
    - ışınlanma
    - '[sound] SOUND'
    size: 9

PlaceholderAPI eklentisini yükleyip sunucunu yeniden başlat. Şu komutu gir: /papi ecloud download Server . Daha sonra sunucunu yeniden başlat.
Örnek olarak şu şekilde yapabilirsin; - 'world adlı dünyada %server_online_world% kişi var.'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl