Çözüldü chest commands menü aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakTahaTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
HzBlackHole
merhaba arkadaşlar ben bilgi menüsü yapmak istiyorum chestcommands tan menü yü yaptım 2 ayrı yer yaptım klan ve genel olarak,ilk önce geneli ayarladım bilgileri vs sonrasında open: bilgi.yml command kısmına yazdım ve çalıştı,ancak klan bilgisini girip yaptıktan sonra tekrar command yerine open: bilgi.yml yazınca hata verdi hatada 'the menus 'bilgi1.yml' and 'bilgi2.yml' have the same command 'open.bilgi.yml' only on will be opened.' hatası alıyorum nasıl çözebilirim

bu iş skriptsiz çözülemezmi

DeluxeMenus kullanmanızı tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar ben bilgi menüsü yapmak istiyorum chestcommands tan menü yü yaptım 2 ayrı yer yaptım klan ve genel olarak,ilk önce geneli ayarladım bilgileri vs sonrasında open: bilgi.yml command kısmına yazdım ve çalıştı,ancak klan bilgisini girip yaptıktan sonra tekrar command yerine open: bilgi.yml yazınca hata verdi hatada 'the menus 'bilgi1.yml' and 'bilgi2.yml' have the same command 'open.bilgi.yml' only on will be opened.' hatası alıyorum nasıl çözebilirim

bu iş skriptsiz çözülemezmi
İkiside aynı komuta sahip diyor. Komutları değiştirip deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl