Çözüldü Chest commands anormal hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanPatron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YML bu ben bunun sanal market kısmana gidemiyorum işte sorun bu diğer şeyler çalışıyor komutlu yerler çalışıyor mesale warp menusunden diğer warplara gidiyom ama ben bu guilere gitmiyo kapanıyo

Ekli dosyalar

@HakanPatron , burada ki isimleri değiştir spawaancamd ve market.yml var mı? spawaancmd1, 2 gibi değiştir.

Screenshot_1.png

@Cylonce tam demek istediğini anlamadım market yml varmı diyorsun zaten sana attığım linkın adı market yml ordaki isimleri ne yapayım peki?

Dostum, sana diyorum ki Örnek; market.yml değil mi ismi. Sen diğer bir kategori açmak istiyorsun oradaki Komut market olmıcak Bu olucak ismi neyse o.

COMMAND: open: MC-TR.yml eğer anlamadıysan tüm chestcommands yml'lerini at buraya.

o market ymlden başka bir yml yok

ama işte bu bütün hepsinde geçerli sadece bunda değil mesale bu başka guiye geçmiyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

çok anormal bi hata

Dostum bunun gibi yapar mısın, KEEP-OPEN: true yapınca bir menü kapanıp diğeri açılıyor
Kod:
Market:
  COMMAND: 'open:market.yml'
  NAME: '&8[&c+&8] &6Warp Menüsünü Aç &8[&c+&8]'
  LORE:
  ID: 368
  POSITION-X: 3
  POSITION-Y: 1
  KEEP-OPEN: true
Bu örneğe göre yaparsan düzelecektir.

Dostum bunun gibi yapar mısın, KEEP-OPEN: true yapınca bir menü kapanıp diğeri açılıyor
Kod:
Market:
  COMMAND: 'open:market.yml'
  NAME: '&8[&c+&8] &6Warp Menüsünü Aç &8[&c+&8]'
  LORE:
  ID: 368
  POSITION-X: 3
  POSITION-Y: 1
  KEEP-OPEN: true
Bu örneğe göre yaparsan düzelecektir.

Maalesef senin gibi yaptın gene çalışmadı ya oyunda o gui açılmiyor ama panele bakınca oyuncu o komutu yazmış ama ekran gelmiyor ekrana işte bu hatayı ben bi türlü yapamadım ama bu hatayıda ilk defa görüyorum :| Ama bide şöyle birşey var mesale ekrana guili şeyler gelmiyor mesale is cp ah gibi şeyler ama bir yandanda warp market diyorum seni warp markete işınlıyor anlamadım valla ya

Hatta buyur buda yml

İsternesiz size özelden atıyım ipi gelin bakın siz

KONU GÜNCEL PLS YARDIM

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Maalesef senin gibi yaptın gene çalışmadı ya oyunda o gui açılmiyor ama panele bakınca oyuncu o komutu yazmış ama ekran gelmiyor ekrana işte bu hatayı ben bi türlü yapamadım ama bu hatayıda ilk defa görüyorum :| Ama bide şöyle birşey var mesale ekrana guili şeyler gelmiyor mesale is cp ah gibi şeyler ama bir yandanda warp market diyorum seni warp markete işınlıyor anlamadım valla ya

Hatta buyur buda yml

KONU GÜNCEL PLS YARDIM

Skript kullanmak istersen sana menü için bir skript hazırlayabilirim.

Hatta buyur buda yml

KONU GÜNCEL PLS YARDIM
Açılmamasının sebebi sadece bir yml var ve açık olan bir yml'yi açmaya çalışıyorsunuz. Yeni bir yml oluşturun ve onu açmayı deneyin sorun ortadan kalkacaktır.

@Alpho320 Ya rıca etsem bir yml hazırlıyabilirmisin ben yapıyorum olmuyor mesale market komutu olsun bu market komutunun gidiceği komut /ah /bar /is ms birinden biri olsun ben yapamadım bi sen yaparmısın rıca etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl