Çözüldü Chest commands anormal hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanPatron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakanPatron

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Ya ben bu chestcommands'ın kendi guisinden başka bir guiye geçmiyo mesale zengin yazdında ekrana chestcommandsın guisi çıkıyor ama bunun baltop komutu yazıp o guiye geçmiyor bunu nasıl yapıcaz pls yardım

sanırım şunu diyorsunuz commands kısmında sadece 'zenginler' yaziyor söyle yap 'zenginler; baltop'

Sorununa çözüm olarak değilde tavsiye olarak söylüyorum. ChestCommands veya DeluxeMenus kullanma. Skript ile istediğin şekilde menünü ayarlayabilirsin.

Sorununa çözüm olarak değilde tavsiye olarak söylüyorum. ChestCommands veya DeluxeMenus kullanma. Skript ile istediğin şekilde menünü ayarlayabilirsin.
niye kullanmasin ben yıllardır cc kullaniyom bir sorun olmadı

Gui'yi Buraya Bırakırsan Anlayabiliriz.

Arkadaşlar ymlde ilgili birşey yok doğru yml bence bu plugin paketi ile alakalı ben 5 defa sunucu açtım ama ilk defa bu sorun ile karşılaşıyorum chestcommandsın guisinden başka bir guiye geçmiyor eksik bir plde yok acaba şunu kursam geçermi ki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

O plugini kur ve chestcommands hata veren kısmını buraya at.

Turkce karakter sorunumu acaba hata yoksa

Şöyle yaptığından emin misin ?

Kod:
warp:
  COMMAND: 'open:warp.yml'
  NAME: '&9&lWARP'
  ID: 345
  POSITION-X: 2
  POSITION-Y: 1

Belki yaml'de hata yapmışsınızdır.Eğer açmak istediğiniz gui skript ile oluşturulmuş ise command: yazan yere skript kodunu giriniz örnek olarak:
Kod:
deneme:
  COMMAND: '/gui'
  NAME: '&6Deneme Gui'
  ID: 1
  POSITION-X: 1
Eğer açmak istediğiniz gui yine bir ChestCommand guisi ise command: yazan yere açmak istediğiniz guinin ismini yazıp sonuna .yml koymanız gerekmekte örnek olarak:
Kod:
deneme:
  COMMAND: 'open:deneme.yml'
  NAME: '&6Deneme Gui'
  ID: 1
  POSITION-X: 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl