GörünmezKahve
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
efehandev#2120
Ekran görüntüsünde göründüğü gibi bi hata alıyorum muhtemelen basit bişey ama kafa basmadı
Yardım edene şimdiden teşşekürler :)
Ekli dosyayı görüntüle 85367
(''sunucuisminiz'' bi menü olduğu için ismi öyle)
Tabiki buyrun bu menüMenüleri bir yere yükleyip buraya VirüsTotal ile atar mısınız? Hataları düzeltelim.
Teşşkürler cevabınız için ama smite büyüsünü diğer vip dosyalarında buldu onda bulamaması garibime gitti benimrutbe.yml sunucuisminiz.yml ve yenivip.yml de hata var
rutbe.yml ve sunucuisminiz.yml de ne olduğunu anlamadım yenivip.yml de smite adlı enchi bulamamış.
TimTheEnchanter ve Kitadder plugini indirip eşyaları envantere alıp kolayca yapabilirsin.Sonrada tıklayınca /kit kitismi komutunun çalışmasını sağlarsın.Birde ''essentials'' kitlerden koruma 4 üstü nasıl verebilirim bi kaç yol denedim ama olmadı :/
Serverde fazla plugin fazla bug demek değil mi o yüzden herşeyi temel kısımdan halletmeye çalışıyorumTimTheEnchanter ve Kitadder plugini indirip eşyaları envantere alıp kolayca yapabilirsin.Sonrada tıklayınca /kit kitismi komutunun çalışmasını sağlarsın.
Essentials üzerinden uğraştırır.Bu arada fazla plugin fazla bug diye birşey yoktur verdiğim pluginler hafif pluginler ve sunucuyu yormaz.Serverde fazla plugin fazla bug demek değil mi o yüzden herşeyi temel kısımdan halletmeye çalışıyorum
essentials üzerinden bir çözüm var mı yoksa sizin dediğinizi deniyeceğim :)
Tamamdır çok teşşekür ederim yardımınız için :)Essentials üzerinden uğraştırır.Bu arada fazla plugin fazla bug diye birşey yoktur verdiğim pluginler hafif pluginler ve sunucuyu yormaz.
efehandev#2120
Tabiki buyrun bu menü
Buda VirüsToalDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Birde ''essentials'' kitlerden koruma 4 üstü nasıl verebilirim bi kaç yol denedim ama olmadı :/
Dediğiniz pluginleri denedim ama ismini değiştirice büyüsü gene klasik minecraft düzeyine dönüyor ? :/Essentials üzerinden uğraştırır.Bu arada fazla plugin fazla bug diye birşey yoktur verdiğim pluginler hafif pluginler ve sunucuyu yormaz.
RenamePlus plugini yükleyip onla değiştirmeyi denermisin?Dediğiniz pluginleri denedim ama ismini değiştirice büyüsü gene klasik minecraft düzeyine dönüyor ? :/
Ustam söylediğin şeyleri yaptım ama gene aynı hatayı veriyor bana düzeltip atma şansın var mı biraz vaktini alır ama uğraşmak isetemezsen biraz ayrıntılı yazar mısın teşşekürler şimdiden :)Beklettiğim için özür dilerim.
sunucuisminiz.yml'nin komutu rutbe.yml ile aynı orada olan hata bu.
rutbe.yml'de ise item isimleri yok. İsterseniz bir daha göz atın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!