| Cheria Builds | Cheria Skyblock Haritası | Emek - Klasik | 175x175

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RenatElChapo

CheriaBuilds I CheriaNW I Yoda.host
Hosting Görevlisi
Elmaslar
34
Minecraft
RenatElChapo

Discord:

! ✪Renat ElChapo#5730

Hepinize selamlar bu platform'da kendimi tanıtmak için yaptığım bir kaç haritayı ve projelerimi sizinle paylaşacağım.

İlk yaptığım projelerden biri sunucumuz için sky block haritası.

2020-03-08_21.27.56.png
2020-03-08_21.28.09.png
2020-03-08_21.27.31.png
2020-03-08_21.27.45.png
2020-03-08_21.28.41.png

Umarım acemi veya amatör yapımı beğenmişsinizdir. ;)ct

Acemi yapım demişsin ama gayet güzel

Harita idare eder güzellikte, eğer sen buna render atmış olsaydın haritadan en çok anlayan adam bile uuuu müq diyecekti. Rendersiz haline bakılacağını anlamış olmayan kişiler barınıyor bu forum da. Harita idare eder.

Harita idare eder güzellikte, eğer sen buna render atmış olsaydın haritadan en çok anlayan adam bile uuuu müq diyecekti. Rendersiz haline bakılacağını anlamış olmayan kişiler barınıyor bu forum da. Harita idare eder.
Malesef dediklerin doğru ama bu sadece bir başlangıç :). Yorumun için teşekkür ederim.

Alışılan yapımların yanı sıra çok daha güzel ve özgün bir yapım olmuş ki şahsen ben bu eserinizi de çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık <3

Güzel harita.Fiyatı nedir ? Bütçeme uygun ise alasım var :) Hem sana destek olur ;)​

Güzel harita.Fiyatı nedir ? Bütçeme uygun ise alasım var :) Hem sana destek olur ;)​
Öncelikler yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat bildiğim kadarıyla satış yapmak için özel yetki satın almam gerektiğini duydum bu yüzden fiyatını buradan söyleyemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl