| Cheria Builds | 16 Adet Ağaç şematiği | 100x100 | İndirme linki mevcut.

RenatElChapo

CheriaBuilds I CheriaNW I Yoda.host
Hosting Görevlisi
Elmaslar
34
Minecraft
RenatElChapo

Discord:

! ✪Renat ElChapo#5730

Herkese selam ben Renat
Builder olmaya yeni başlayanlar için ağaç yapmak biraz zordur.
Bu yüzden işlerinizi biraz daha kolaylaştırmak için veya zamanınızı daha az kaybetmek için yaptığım 16 ağacı sizlere paylaşıyorum.
2020-03-27_18.05.48.png
2020-03-27_18.05.33.png
2020-03-27_18.05.40.png
2020-03-27_18.05.26.png
2020-03-27_18.05.30.png

[-]
Meşe - Huş - Ladin - Akasya ağaçlarından 4er tane bulunmakta.

indirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirusTotal linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Umarım beğenirsiniz:) iyi günler. CheriaBuilds.

Son düzenleme:

Özellikle mimari yapıtlar için güzel süsleme aracı olarak kullanılabilir ki bu yapıtları yakın zamanda bizlerle paylaşıyor olmanıza sevindim ?

Build ile uğraşan arkadaşlar için yararı dokunacak bir konu olmuş tebrik ederim :melek:

Özellikle mimari yapıtlar için güzel süsleme aracı olarak kullanılabilir ki bu yapıtları yakın zamanda bizlerle paylaşıyor olmanıza sevindim ?
Yorumunuz için teşekkür ederim :) İndirme linki ve virus total linki eklenmiştir.

Build ile uğraşan arkadaşlar için yararı dokunacak bir konu olmuş tebrik ederim :melek:
Yorumunuz için teşekkür ederim :) İndirme linki ve virus total linki eklenmiştir.

Güzel tasarım :)

Amatör mimarlar için kullanışlı.​

Paylaşım için teşekkürler, warplarımın çevresini dolduracağım.

Yaptığın gerçekten güzel olmuş peki ama bu harita schematic mi yoksa normal world mu ?
Bu dosyayı kurduğumuzda yapraklar silinir mi ?

Yaptığın gerçekten güzel olmuş peki ama bu harita schematic mi yoksa normal world mu ?
Bu dosyayı kurduğumuzda yapraklar silinir mi ?
Öncelikle teşekkürler, schematic olarak verilir ve bütün hepsi bir anda yapıştırın sonra world edit ile tek tek alabilirsiniz. Yaprakların gitmesi sunucuya göre değişir sanırım ben yaptığımda hiç silinmediler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşım için teşekkürler, warplarımın çevresini dolduracağım.
Rica ederim beğendiğinize sevindim :)

Kullanılabilir başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl