Çözüldü Chatte Tag yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

merhabalar ben aternos kullanıyorum sunucuya giren kişilere luckperms oto yetki veriyor FAKAT TAGI chatta ve tabda nasıl gösteririm ayrıca bunun nasıl oto yapabilirim birisi girdiği an servere oto tag verilsin OYUNCU olsun yetkileri hazır fakat sadece tag kaldı nasıl yapabilirim

Öncelikle Luckperms eklentisi ile grupları oluşturmalısınız. (Grup dediğim şey yönetici, moderatör, oyuncu...) Eğer aternosta Luckperms eklentisi yoksa aynı işlem için GroupManager eklentisini kullanmalısınız. Grupları oluşturduktan sonra sohbette gözükmesini Essentials eklentisinde config.yml dosyasına girerek group-formats: bölümünden düzenleyebilirsiniz. Aynı şekilde tabda göstermek istiyorsanız kullandığınız tab pluginine bu grupları tanımlayarak tagları tabda da gösterebilirsiniz.

luck permste gruplar hazır sadece chatta vb. gözükmüyor

luck permste gruplar hazır sadece chatta vb. gözükmüyor
Aternosta varsa eğer LPC eklentisi ile yoksa essentials eklentisi ile yukarıda bahsettiğim gibi sohbet formatlarını ayarlayabilirsin.

tamamdır peki gruop chat yerine luck perms nasıl bağlarım

yani tagları essentialsa nasıl bağlarım

peki oto tagı nasıl ayarlarım

Şimdi dostum. Gel seninle aşama aşama ilerleyelim,

İlk aşama, essentialschat çöptür. onunla yapmayı boşver. LuckPerms'in kendisine ait bir chat eklentisi mevcut, onu yükle.
LuckPermsChat.

İkinci aşama, oyunculara "otomatik grup vermek" eğer bunu bir sistem ayarlayıp yapmadıysan böyle bir şey yok, sunucuya giren herkes ilk olarak "Default" grubuna dahil olur, LuckPerms ve GroupManager için geçerlidir bu, bu yüzden ekstra olarak "Oyuncu" adıyla bir grup açmana gerek yok, oyuncu grubuna verilecek yetkiyi Default grubuna verirsende aynı işi görür.

Üçüncü aşama, LuckPermsChat(LPC) configine gir, grupların prefix ve suffixlerini dilediğince ayarla (LuckPermsChat bütün Placeholder eklentileriyle uyumludur. Factions level, Skyblock level vs.)

Dördüncü aşama, TAB pluginini yükle ve onun da kendisine ait bir groups dosyası olacak, LuckPermsChat configindeki taglar ile aynı tagları orada yap ve bitti.

LuckPerms ile TAB pluginleri entegre olduğu için herhangi bir yetki vermeden, VIP grubuna geçen oyuncu VIP tagı alacak, Rehber grubuna geçen oyuncu Rehber tagını alacak ve hem chatte hem tab üzerinde.

tamam deniyorum

bide şey diyeceğim lpc de ekle dedğin tag sadece şeymi gireyim hani luck permste grupların ismini girmem yeterlimi olacak ?

hocam biraz konudan alakasız ama birde lobide adamlar aşşağıya atlıyor atlayınca ölüyorlar keep inventory açıyorum oluyor fakat chata mesaj felan atıyor şöyle bir şey yokmu ordan atladığı zaman direkt yukarıya geri atsın

kral çok sağolasın işime yaradı

ayrıca bunları oyuncu üzerindede nasıl gösterebilirim onuda söylersen süepr olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl