Çözüldü Chatte Klanın nasıl gözükeceğini değiştirebildiğim plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlyingCandy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlyingCandy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
ButterFlyYT_
Merhabalar 0 dan bir sunucu yapmak yerine hazır birr plugin paketi kullanarak onu kendi fikirlerimi uyarlamaya çalışıyorum ama chatte bir mesaj yazdığım eklediğim resimdeki gibi olmasını değilde değiştirmek istiyorum rica etsem pluginin adını söyleyebilirmisiniz plugin listemin fotoğrafını da koyuyorum teşekkürler.;)

Ekli dosyalar

• ss1.PNG
    ss1.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 37
  • ss2.PNG
    ss2.PNG
    67 KB · Görüntüleme: 42
Essentials configi içerisinde Essentials Chat diye bir kısım olur oradan düzenleye bilirsiniz.
Eğer işe yaramazsa Multiverse Core configini biraz kurcayalın büyük ihtimalle bulursunuz.

Biraz Geç Cevap verdim kusura bakmayın cenazem vardıda, essenitals da sadece format: '{DISPLAYNAME} &7» {MESSAGE}' var group tarzı şeyler bulamadım ve multiverse coreyi full araştırdım ondada klan la alakalı birşey bulamadım.

Biraz Geç Cevap verdim kusura bakmayın cenazem vardıda, essenitals da sadece format: '{DISPLAYNAME} &7» {MESSAGE}' var group tarzı şeyler bulamadım ve multiverse coreyi full araştırdım ondada klan la alakalı birşey bulamadım.
ChatControl, ChatReaction gibi eklentilere bi bak istersen

Son düzenleme:

discord üzerinden ekleyin birlikte kontrol​
edelim isterseniz fakatpaketde en az 6-7 adet​
crack eklenti saydım bu paket​
ile başlamanızı önermem.​
Wafe#0001​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl