Çözüldü Chatte klan ismi gözükmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

İyi forumlar. Yeni bir klan plugini yükledim savage factions diye ancak chatte ismini gözükmesini ayarlayamadım şu ss deki gibi gösteriyor bunu nasıl ayarlayabilirim?
2020-07-07_22.01.10.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

chatformat.PNG
Yazının nerden yazıldığını buldum chatformat plugininden böyle gözüküyor bunu ne olarak değiştirirsem savage factions plugininin klanları gözükür?

İyi forumlar. Yeni bir klan plugini yükledim savage factions diye ancak chatte ismini gözükmesini ayarlayamadım şu ss deki gibi gösteriyor bunu nasıl ayarlayabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 132091
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 132092Yazının nerden yazıldığını buldum chatformat plugininden böyle gözüküyor bunu ne olarak değiştirirsem savage factions plugininin klanları gözükür?

Essentials eklentisi chat kısmında PlaceholderAPI Desteklemiyor.
Ucretsiz olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsin, eklenti essentials chati PlaceholderAPI ye göre ayarlıyor. Bu eklentiyle sorun çözülecektir.

Ücretli olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsin 7.50 USD.

Ucretsiz olarak
indirebilirsin, eklenti essentials chati PlaceholderAPI ye göre ayarlıyor. Bu eklentiyle sorun çözülecektir.

Ücretli olarak
indirebilirsin 7.50 USD.
Direkt {CLAN} veya [CLAN] yazar mısın?

Direkt {CLAN} veya [CLAN] yazar mısın?
hocam öyle olmayacaktır. Essentials PlaceholderAPI desteklemediği için sadece bunları kullanabilir.
1594207603627.png

Ucretsiz olarak

Ücretli olarak
indirebilirsin 7.50 USD.
buradaki ucretsiz eklentiyi indirip kurarsa placeholderAPI destekleyecektir.

Arkadaşımız zaten essentialschat kullanmıyor gibi gözüküyor. ChatFormat eklentisini kullanıyor galiba.

Sohbette klan gösterememenin sebebi muhtemelen factions eklentin eski sürümlerde olması. Eklentinin sürümünü güncellemelisin. Güncelledikten sonra /papi ecloud download Factions yazmalı ve sonrasında /papi reload ile eklentiyi yenilemelisin. Eğer yine olmuyorsa essentialschat eklentisine geçiş yaparak oradaki variablesleri deneyerek kesin bir çözüme ulaşabilirsin.

Yukarıdaki yazdığım komutlar bilinmeyen komut olarak mı yazıyor? O zaman
kurmalısın.

Merhabalar, Sorun çözüldü ise belirtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl