Çözüldü Chatte ada levelı gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jfjfjf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.575
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jfjfjf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhaba, rank eklentisi olarak PowerRanks kullanıyorum ama chatte ada leveli çıkmasını sağlayamıyorum. Şu şekilde oluyor ancak chatta gözükmüyor;
1621010072712.png

EssentialsChat den yaparsamda PowerRanks'ın chat kısmını false yapmam gerekiyor o zaman da tüm ranklar kullanılamaz oluyor. Ne yapmalıyım?

PowerRanks yerine groupmanager kullanmanı öneririm, ama powerranksa devam diyorsan çözüm olarak bunları [ISLAND_LEVEL] ve %ISLAND_LEVEL% da dene belki işe yarar.

essentials configinde var diye biliyorum

PowerRanks yerine groupmanager kullanmanı öneririm, ama powerranksa devam diyorsan çözüm olarak bunları [ISLAND_LEVEL] ve %ISLAND_LEVEL% da dene belki işe yarar.
Groupmanager aslında daha iyi haklısınız ama powerranks daha basit geliyor bana. İkisini de denedim fakat olmadı.

essentials configinde var diye biliyorum
1621064879629.png

Bahsettiğiniz bu sanırım, evet burdan yapınca oluyor ama o zaman powerranksın chat kısmını devre dışı bırakmam gerekiyor.

Merhaba, rank eklentisi olarak PowerRanks kullanıyorum ama chatte ada leveli çıkmasını sağlayamıyorum. Şu şekilde oluyor ancak chatta gözükmüyor;
Ekli dosyayı görüntüle 173857

EssentialsChat den yaparsamda PowerRanks'ın chat kısmını false yapmam gerekiyor o zaman da tüm ranklar kullanılamaz oluyor. Ne yapmalıyım?
/papi ecloud download askyblock
/papi reload

%askyblock_level%

Anladım ki powerranks la olacak iş değilmiş xd O yüzden GroupManager e geçtim ve sorun çözüldü herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl