vangera_
yükledim fakat farklı bir tag eklediğimde gözükmüyorBu plugini kur öyle dene.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Nasıl yani?yükledim fakat farklı bir tag eklediğimde gözükmüyor
jonessocute
Tab plugini içinde group kısmı var. Giriş yap örnek bir tane bırakıyorum burda tagların gözükmesi için büyük ihtimalle Luckyperms kullandığını varsayıyorum.yükledim fakat farklı bir tag eklediğimde gözükmüyor
default:
tabprefix: ' b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ 	BBAFD'
tagprefix: ' b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ 	BBAFD'
customtagname:: ' &essentials.nickname% 	BBAFD'
tabsuffix: '&f%vault-suffix%%afk% 	BBAFD'
tagsuffix: '&f%vault-suffix%%afk% 	BBAFD'
jonessocute
default: " &#C0F6FD&l%superior_island_level_format% b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ &#C8A9A9{name} &f&l» &7{message}"
vangera_
Tab kısmı içindi şimdi ise chat için LPC Plugini ile chat e tag göstermeyi anlatıyorum.
Kod:default: " &#C0F6FD&l%superior_island_level_format% b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ &#C8A9A9{name} &f&l» &7{message}"
teşekkür ederim çalıştıTab plugini içinde group kısmı var. Giriş yap örnek bir tane bırakıyorum burda tagların gözükmesi için büyük ihtimalle Luckyperms kullandığını varsayıyorum.
Kod:default: tabprefix: ' b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ 	BBAFD' tagprefix: ' b4b4bᴏʏᴜɴᴄᴜ 	BBAFD' customtagname:: ' &essentials.nickname% 	BBAFD' tabsuffix: '&f%vault-suffix%%afk% 	BBAFD' tagsuffix: '&f%vault-suffix%%afk% 	BBAFD'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!