Çözüldü Chatim hiç bir şekilde değişmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xMysterio_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
xMysterio_

Discord:

xmysterio_.

Sunucumda ChatFormatda kullansam EssentialsChatide kullansam hiç bir şekilde chatim değişmiyor sürekli görseldeki gibi.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 87
Bir eklentiden kaynaklanıyor olabilir.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 111
Plugin listem böyle.
(+ olarak factions plugini çalışmıyor)
Şöyle yap sunucunu kapat essentialschat ve chatformat eklentilerinin jarlarını plugin dosyandan çıkart ve sunucuyu aç eğer sorun çözüldüyse bu iki eklentiden birisinden kaynaklı fakat sorun çözülmezse groupmanager'i kontrol et belki orada ayarlıdır

Şöyle yap sunucunu kapat essentialschat ve chatformat eklentilerinin jarlarını plugin dosyandan çıkart ve sunucuyu aç eğer sorun çözüldüyse bu iki eklentiden birisinden kaynaklı fakat sorun çözülmezse groupmanager'i kontrol et belki orada ayarlıdırol
olmadı

Sunucunuzda sanırsam groupmanager kullanıyorsunuz.

Önerim luckperms geçmenizdir. Group manager e göre daha geniş bir desteği bulunuyor. Ayrıca rankları geçirmek sorun olur derseniz luckperms in kendi yaptığı groupmanager to luckperms gibi geçirmenizi tek komutla yaparak işinizi kolaylaştırmış oluyor.

Luckperms pluginine geçtikten sonra lpc pluginini sunucunuza yükleyin. Luckperms ile tamamen uyumlu çalışır ve chat format essential chat gibi pluginler ile aynı işlevi görür.

Eğer mevcut pluginlerinizden devam etmek isterseniz konuya log dosyası iletmeniz bizim için daha iyi olur. Aynı zamanda sunucuyu yeniden başlatmayı veya pluginlerde reload atmayı da tekrar denemenizi öneririm.

Chati ayarladım ama Factions PlaceHolderini ayarlayamadım yüklememe rağmen hala aynı duruyor

Sunucumda ChatFormatda kullansam EssentialsChatide kullansam hiç bir şekilde chatim değişmiyor sürekli görseldeki gibi.
Plugin çakışması gibi istersen CHATGPT'ye sor hangi iki eklenti birbiriyle çakışır diye oradan hangisi çakışıyorsa diğerini silmen gerekicek gibi.Elmas verirsen sevinirim.

Plugin çakışması gibi istersen CHATGPT'ye sor hangi iki eklenti birbiriyle çakışır diye oradan hangisi çakışıyorsa diğerini silmen gerekicek gibi.Elmas verirsen sevinirim.
Oo paşam tabi hemen bişey oldu gpt ye soralım zaten söylüyor

Oo paşam tabi hemen bişey oldu gpt ye soralım zaten söylüyor
Kusura bakmayın hocam sadece yardımcı olmaya çalıştım.Sizin için çakışan pluginleri bulucağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl