Yaşıyor olabileceğiniz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Bir AI dil modeli olarak, doğru ve yardımcı yanıtlar vermeye çalışıyorum. Ancak, metin tabanlı bir model olduğum ve dış kaynaklara doğrudan erişimim veya metin oluşturmanın ötesinde sistemle etkileşim yeteneğim olmadığı için, geleneksel anlamda kod yürütme veya çıktı yazdırma yeteneğim olmadığını lütfen unutmayın. tepkiler.
Komut dosyası oluşturmaya veya ChatGPT'yi kullanmaya çalışırken bir hatayla karşılaşırsanız, kodunuzu herhangi bir sözdizimi veya mantıksal hata için kontrol etmenizi ve uygun API'yi veya entegrasyonu doğru şekilde kullandığınızı doğrulamanızı öneririm. Ayrıca, OpenAI veya ChatGPT ile etkileşim kurmak için kullandığınız platform tarafından belirlenen kullanım yönergelerine ve kısıtlamalarına uyduğunuzdan emin olun.
Belirli sorularınız varsa veya belirli bir komut dosyası oluşturma göreviyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, yeteneklerimin en iyisine göre metin tabanlı yanıtlar üreterek yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Lütfen bana gereksinimleriniz hakkında daha fazla ayrıntı verin; yeteneklerimin kısıtlamaları dahilinde size yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Bu dediğini chatgpt'ye sordum