chatgpt düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neptünlü

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
EfsoEmreGG

Discord:

baklavaekmek#1184

ChatGPT'ye skript yazdırmak sizce mantıklı mı? hata veriyor da doğru şekilde yazdırmanın püf noktaları var mıdır

Yaşıyor olabileceğiniz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Bir AI dil modeli olarak, doğru ve yardımcı yanıtlar vermeye çalışıyorum. Ancak, metin tabanlı bir model olduğum ve dış kaynaklara doğrudan erişimim veya metin oluşturmanın ötesinde sistemle etkileşim yeteneğim olmadığı için, geleneksel anlamda kod yürütme veya çıktı yazdırma yeteneğim olmadığını lütfen unutmayın. tepkiler.

Komut dosyası oluşturmaya veya ChatGPT'yi kullanmaya çalışırken bir hatayla karşılaşırsanız, kodunuzu herhangi bir sözdizimi veya mantıksal hata için kontrol etmenizi ve uygun API'yi veya entegrasyonu doğru şekilde kullandığınızı doğrulamanızı öneririm. Ayrıca, OpenAI veya ChatGPT ile etkileşim kurmak için kullandığınız platform tarafından belirlenen kullanım yönergelerine ve kısıtlamalarına uyduğunuzdan emin olun.

Belirli sorularınız varsa veya belirli bir komut dosyası oluşturma göreviyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, yeteneklerimin en iyisine göre metin tabanlı yanıtlar üreterek yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Lütfen bana gereksinimleriniz hakkında daha fazla ayrıntı verin; yeteneklerimin kısıtlamaları dahilinde size yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Bu dediğini chatgpt'ye sordum

Teşekkürler :D

mükemmel bir teknoloji oldugunu düşünüyorum

Çok gelişik bir yapay zeka, harbi dünyayı ele geçirir oturur izleriz :D

yeni dünyanın en gözde teknolojisi

biraz daha gelişirse bizim Türkler ordan skript yaptırıp satmaya başlayacak :DDD

Bence güzel bir teknoloji.

chatgpt 0.4 güzel bir sürüm ve cogu kodlama dilinde yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Güzel bir teknoloji, yazı tabanlı birçok işimde kullanıyorum.

Kendini ne kadar detaylı bir şekilde anlatırsan o şekilde sana cevap verir istediğin projenin her detayını anlatarak onunla konuşursan sana çok güzel projeler sunabilir. İnsanlık için büyük bir gelişme.

Çok detaylı bir konu fakat gelecek için gerekli önlemleri almayı başarırsak sınırsız bilgi iniz olur fakat önlemleri alamazsak bu hiç iyi olmaz. Verilerimiz her uerde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl