ShortPallMall#6092
on chat:
if message contains "EcCoin Ney" or "EcCoin Nedir":
wait 1 seconds
broadcast " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin."
stop
if message contains "":
Can Öztürk#6167
renkli broadcast Skript'in bazı sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum. onun yerine send " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin." to players daha iyi olurduşeklinde kullanabilirsinJavaScript:on chat: if message contains "EcCoin Ney" or "EcCoin Nedir": wait 1 seconds broadcast " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin." stop if message contains "":
ShortPallMall#6092
olabilir spam kargaşası yaratmaya çalışabilir oyuncular fakat duyuru ile daha fazla oyuncunun bilgilenmesine sebep oluruzrenkli broadcast Skript'in bazı sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum. onun yerine send " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin." to players daha iyi olurdu
Can Öztürk#6167
dediğini anlamadım, açık bir şekilde söyle rmisinolabilir spam kargaşası yaratmaya çalışabilir oyuncular fakat duyuru ile daha fazla oyuncunun bilgilenmesine sebep oluruz
Abi Çok Teşekkürler Mineyumdan Tanıyorum Sizi Yagız Abiye Selamşeklinde kullanabilirsinJavaScript:on chat: if message contains "EcCoin Ney" or "EcCoin Nedir": wait 1 seconds broadcast " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin." stop if message contains "":
Bunu Uzatabiliriz Demi Çogaltabilirizrenkli broadcast Skript'in bazı sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum. onun yerine send " &8[&cBilgin&8]: &7%player% /coinmarket ile kullanabilirsin." to players daha iyi olurdu
ShortPallMall#6092
Rica ederim Aleyküm Selam :)Abi Çok Teşekkürler Mineyumdan Tanıyorum Sizi Yagız Abiye Selam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!