Bulundu chatde animasyon çalıştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheLani

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
TheLani

Discord:

nostreaklose

merhaba tabdaki animasyonlar gibi chatde sürekli güncellenicek şekilde animasyon yapabilirmiyiz diye sorucaktım eğer hali hazırda böyle bi plugin varsa iletir yoksada nasıl bir yöntem yapabilceğimden bahsederseniz sevinirim

ItemsAdder, Nexo gibi eklentilerin text effect özelliğini kullanarak veya rütbelerinizi gif olarak yapabilirsiniz. Onun haricinde vanilla olarak böyle bir animasyonlu renk geçişi yapmanız mümkün değildir.

ItemsAdder, Nexo gibi eklentilerin text effect özelliğini kullanarak veya rütbelerinizi gif olarak yapabilirsiniz. Onun haricinde vanilla olarak böyle bir animasyonlu renk geçişi yapmanız mümkün değildir.
kendimi biraz salak gibi hissettim sabahtan beri eklenti yapmaya çalışıyorum bunun ile ilgili ama yinede ne yapmam gerektiğini biliyorum teşekkürler
1766256114964.webp

kendimi biraz salak gibi hissettim sabahtan beri eklenti yapmaya çalışıyorum bunun ile ilgili
Estağfurullah, renk değiştiren bir şey yapılabilir ama bu canlı olarak ekranda akıp giden rgb şeklinde bir şey değil, oyuncu her yeni mesaj attığında tag'ının değişmesi gibi bir şey yapılabilir.

Ama yine de çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum, bunun için en iyi yöntem shader kullanmak. (itemsadder, nexo gibi eklentiler bunu shader kullanarak yapar.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl