Çözüldü Chatcontrolred Plugin Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sqxyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sqxyle

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Jushhx

Discord:

jushhx

Arkadaşlar merhaba iyi günler yaklaşık 1 hafta önce aldıgımız chatcontrol pluginini ayarlayamıyorum
1738262824824.webp
mouse kısmını item yazan kısıma getiriyorum fakat hiç birşekilde etiketlemeye çalıştıgım item gözükmüyor bunun gözükmemesini biraz araştırdım item configini wikisinden bakarak yapmaya çalıştım fakat wikideki kopyala yapıştır yapmam gereken yeri yaptıgım halde plugine reload atarken hata alıyorum
1738262939157.webp
yardımcı olabilcek varmı veya detaylı bir videosu varmıdır? şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 1738262810556.webp
    1738262810556.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 58
1738263150785.webp
1738263202967.webp

consola düşen hatalar

bu item atma hatasını düzelttim fakat şuanda başka bir sıkıntı çıkardı sunucuya giriş yapıp chatte konuşmak isteyen oyuncular konuşamıyor /channel join standard read komudunu yazmadan chatte konuşamıyolar servere girdikleri gibi bu komudu yazdırma gibi birşey yapamazmıyım?

Son düzenleme:
bu item atma hatasını düzelttim fakat şuanda başka bir sıkıntı çıkardı sunucuya giriş yapıp chatte konuşmak isteyen oyuncular konuşamıyor /channel join standard read komudunu yazmadan chatte konuşamıyolar servere girdikleri gibi bu komudu yazdırma gibi birşey yapamazmıyım?
Yaparsın;

on join:
execute console command "channel join standard read %player%"

execute satırı "on join" kısmındaki "o" harfinden itibaren yazılmalıdır.
1738336830402.webp

hocam yardımınız için çok teşekkür ederim bu yolladıgınızı nereye yazmam gerekli?
Skript plugininiz yüklü değil ise yükleyin. İçinde scripts klasörü görmeniz lazım, orada bir txt oluşturun. İçine attığımı koyup files kısmından farklı kaydet diyin. Dosya adını giris.sk yapın ve altındaki yeri all files yaparak kaydedin. Oyuna girip /sk reload all yazın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl