Çözüldü Chatcontrol İsim Rengi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sqxyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sqxyle

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Jushhx

Discord:

jushhx

arkadaslar merhaba chatcontrolred eklentisini kurdukdan sonra tabdaki isim renkleri sohbete yansımıyor nasıl düzeltebilirim
chattaki isim
1738447842279.webp

tabdaki isim
1738447863770.webp

nasıl düzeltebilirim?

Ekli dosyalar

• 1738447663994.webp
    1738447663994.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 55
Tabda %player% yerinin önüne gelen kodu alıp chatcontrolde ayarladığınız bölüme koyun.
hocam ayarladıgım yer diye biryer yok pluginin configinde çok karışık yerler var nereye ne yazıcagımı inan bilmiyorum

hocam ayarladıgım yer diye biryer yok pluginin configinde çok karışık yerler var nereye ne yazıcagımı inan bilmiyorum
Eklediğiniz görselden(itemsadder görseli veya texturepack) sonra eğer renk kodu eklerseniz sorun düzelecektir.

Örnek:
&f%img_oyuncu% &c

Eklediğiniz görselden(itemsadder görseli veya texturepack) sonra eğer renk kodu eklerseniz sorun düzelecektir.

Örnek:
&f%img_oyuncu% &c
hocam chatcontrol pluginini kullanmadan önce böyle bi sorun yoktu önceden chatta renk gözüküyordu bu dediginizi yazabilceğim hiç biryer yok bulamadım yani tüm configlerin renk yerlerini denedim olmuyor

hocam chatcontrol pluginini kullanmadan önce böyle bi sorun yoktu önceden chatta renk gözüküyordu bu dediginizi yazabilceğim hiç biryer yok bulamadım yani tüm configlerin renk yerlerini denedim olmuyor
Lpc pluginini kullanın. Luckperms ile uyumlu ve basit.

Eğer bu plugin devam edelim derseniz configleri kod şeklinde atın.

Lpc pluginini kullanın. Luckperms ile uyumlu ve basit.

Eğer bu plugin devam edelim derseniz configleri kod şeklinde atın.
hocam bu configlerin içinde değişebilcegim birşeymi bilmiyorum ama bunlardan 15 20 tane var böyle chat yazan kısımlarını attım sadece detaylı atmamı isterseniz discorddan ulaşabilirsiniz buraya yükleyemıyorum ( Direkt dosya olarak attım isterseniz içini açıp yazı halinde atabilirim

Ekli dosyalar

hocam bu configlerin içinde değişebilcegim birşeymi bilmiyorum ama bunlardan 15 20 tane var böyle chat yazan kısımlarını attım sadece detaylı atmamı isterseniz discorddan ulaşabilirsiniz buraya yükleyemıyorum ( Direkt dosya olarak attım isterseniz içini açıp yazı halinde atabilirim
LPC kurun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

lpc kurulu ve ayarlı fakat chatcontrol plugını eklendikden sonra lpcden ayarlanan colorlar çalışmamaya başladı bunun engellemesini nasıl kaldırcam başka bir sorun yok bitek bu kaldı
LPC varsa chatcontrolun prefixlere etki eden yerini kapat.

LPC varsa chatcontrolun prefixlere etki eden yerini kapat.
1738527510795.webp

tüm klasörlerin içindeki configlere settingse vesaire baktım herhangibi prefix yazan biyere raslamadım raslasam dahi önemli olan şeylerdi chattaki renkle alakası olmayan şeylerdi

yardımcı olabilcek başka birisi varmı? düzeltemedim halen daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl