Emirdegildir12
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
Chatte yazdığı mesajın rengini mi söylüyorsunuz? EssentialsChat'mi kullanıyorsunuz?merhabalar chatcolor kullanıyorum ama her gruba default renk yapmak istiyorum ama yapamıyorumsadece default rankının renngini ayarlayabiliyorum nasıl yaparım?
hani chatcolor varya /chatcolor 1 yapınca sonra default sohbet rengine dönünce önceki rengi neyse onu nasıl yaparımChatte yazdığı mesajın rengini mi söylüyorsunuz? EssentialsChat'mi kullanıyorsunuz?
Örneğin vip varken chat rengini başka bir şeyde vipi bitince default rengine mi dönmesini mi istiyorsunuz?hani chatcolor varya /chatcolor 1 yapınca sonra default sohbet rengine dönünce önceki rengi neyse onu nasıl yaparım
evet chat color configine baktımda yaptıgımda error verdi default sohbet rengiÖrneğin vip varken chat rengini başka bir şeyde vipi bitince default rengine mi dönmesini mi istiyorsunuz?
Böyle bir şeyin olduğunu hatırlamıyorum otomatik kendi default rengine dönmesi için olabilir kusura bakmayın.evet chat color configine baktımda yaptıgımda error verdi default sohbet rengi
The_Sepultura#8776
Config dosyasından default kısmındaki color bir renk belirleyip öyle deneyin.merhabalar chatcolor kullanıyorum ama her gruba default renk yapmak istiyorum ama yapamıyorumsadece default rankının renngini ayarlayabiliyorum nasıl yaparım?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!