Çözüldü CHATA OP VER YAZINCA OP VERMESİ!!!!!!

İşinize Yararmı Bu Skript?

• Evet

Oy: 7 53,8%
  • Hayır

Oy: 6 46,2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S3Z3R

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba arkadaşlar, Bugün bir skript hazırladım ve sizlerle paylaşacağım paylaşacağım skriptte "Bana op ver" Yazınca Size Op verecek ve Sizi İsminizden Tanıyacak Eğer Başkası "Bana op ver" Yazar ise kesinlikle vermez sadece sizin Minecraft adınız.
----------
Kod:
on chat:
    message contains "Bana op ver":
        if player is "SizinKullanıcıAdınız":
            execute console command "/op SizinKullanıcıAdınız"
            wait 1 second 
            "/op SizinKullanıcıAdınız"
---------
Çok Basit Kolay Ama İşe Yarar Bir Skript Bence, Umarım işinize yarar ve daha fazla skript paylaşacağım Sizleri çok seviyorum hoşçakalın mc-tr ailesi <3 !
--------
ÖNEMLİ NOT: if player is "SizinKullanıcıAdınız": Yazan yere Kendi Adınızı Yazmaz iseniz Sizi Oyunda Tanımaz ! Diğer Yerlerede Kendi Adınızı Girin !

Birden Çok Kişiyi Bana Op Ver Yazınca Op Vermesini Sağlayabiliyormuyuz? Yani if player is'i birden cok kere yazabiliyormuyuz? Skript Yazmakta Daha Yeniyimde Ondan...

Merhaba arkadaşlar, Bugün bir skript hazırladım ve sizlerle paylaşacağım paylaşacağım skriptte "Bana op ver" Yazınca Size Op verecek ve Sizi İsminizden Tanıyacak Eğer Başkası "Bana op ver" Yazar ise kesinlikle vermez sadece sizin Minecraft adınız.
----------
Kod:
on chat:
    message contains "Bana op ver":
        if player is "SizinKullanıcıAdınız":
            execute console command "/op SizinKullanıcıAdınız"
            wait 1 second 
            "/op SizinKullanıcıAdınız"
---------
Çok Basit Kolay Ama İşe Yarar Bir Skript Bence, Umarım işinize yarar ve daha fazla skript paylaşacağım Sizleri çok seviyorum hoşçakalın mc-tr ailesi <3 !
--------
ÖNEMLİ NOT: if player is "SizinKullanıcıAdınız": Yazan yere Kendi Adınızı Yazmaz iseniz Sizi Oyunda Tanımaz ! Diğer Yerlerede Kendi Adınızı Girin !
Bug felen olurmu adam nickini değiştirir kurucunun adını yapar olabilirmi ?

Bug felen olurmu adam nickini değiştirir kurucunun adını yapar olabilirmi ?
Serverinizde AuthMe plugini var ise şifrenizi başkası bilmiyorsa kesinlikle bug filan olmaz sadece orda yazan kullanıcı adı ile geçerli olur.[DOUBLEPOST=1471947539,1471947385][/DOUBLEPOST]
Birden Çok Kişiyi Bana Op Ver Yazınca Op Vermesini Sağlayabiliyormuyuz? Yani if player is'i birden cok kere yazabiliyormuyuz? Skript Yazmakta Daha Yeniyimde Ondan...
Evet olabilir galiba Ordaki if player is yerine "nick,nick"
yapın aralarında virgül olsun ve şurayıda değiştirin
execute console command "/op %arg 1%"

Serverinizde AuthMe plugini var ise şifrenizi başkası bilmiyorsa kesinlikle bug filan olmaz sadece orda yazan kullanıcı adı ile geçerli olur.[DOUBLEPOST=1471947539,1471947385][/DOUBLEPOST]
Evet olabilir galiba Ordaki if player is yerine "nick,nick"
yapın aralarında virgül olsun ve şurayıda değiştirin
Scriptten Azcık Anlıyorum Arguamentlerle Halledebiliriz :D

Güzel Olmuş Başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl