command /sohbet <text>:
trigger:
if arg 1 is "kapat":
set {chat.kapat} to true
broadcast "&8[&cSistem&8] &7Sohbet &e%player% &7tarafından &ckapatıldı!"
if arg 1 is "aç":
set {chat.kapat} to false
broadcast "&8[&cSistem&8] &7Sohbet &e%player% &7tarafından &aaçıldı!"
on chat:
player doesn't have permission "sohbet.konus"
{chat.kapat} is true
cancel event
send "&8[&cSistem&8] &7Sohbet geçici bir süreliğine yetkililer tarafından kapatılmıştır."
command /cc:
permission: cc.admin
permission message: &6Bunu yapmak için izniniz yok!
trigger:
loop 200 times:
send "" to all players
send "&cKonuşma &e%player% &ctarafından temizlendi!" to all players
progdam
Tamamen plugin olan bir şey arıyorum skriptleri azaltmak adına :)Merhaba, mute atmak için essentials kullanabilirsiniz.
Sohbet aç kapat için skript vereyim onu kullanın;
Kod:command /sohbet <text>: trigger: if arg 1 is "kapat": set {chat.kapat} to true broadcast "&8[&cSistem&8] &7Sohbet &e%player% &7tarafından &ckapatıldı!" if arg 1 is "aç": set {chat.kapat} to false broadcast "&8[&cSistem&8] &7Sohbet &e%player% &7tarafından &aaçıldı!" on chat: player doesn't have permission "sohbet.konus" {chat.kapat} is true cancel event send "&8[&cSistem&8] &7Sohbet geçici bir süreliğine yetkililer tarafından kapatılmıştır."
Sohbet temizlmek içinde bunu kullanabilirsin;
Kod:command /cc: permission: cc.admin permission message: &6Bunu yapmak için izniniz yok! trigger: loop 200 times: send "" to all players send "&cKonuşma &e%player% &ctarafından temizlendi!" to all players
Deneyip dönüşlerinizi bekliyorum. ,Eğer eklenti arıyorsanız SOHBET GARDİYANI öneririm ancak aradıgınız özelilklerin hepsi yok sohbeti açıp kapatabiliyor sadece sanırsam.
Essentials ve Sohbet gardiyanı öneririm öyleyse. Bunun yanı sıra böylede bi eklenti var istersen bunuda bir dene;Tamamen plugin olan bir şey arıyorum skriptleri azaltmak adına :)
Sorun çözüldü ise Yetkili birine söle konuyu taşısınlar =)Sağol dostum verdiğin plugin ile halletdim
Kim tarafından çözüldü?Sağol dostum verdiğin plugin ile halletdim
progdam
Polisciguy1Kim tarafından çözüldü?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!