poppy15458258
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- poppy15458258
Discord:
turkfolix
turkfolix
ikincielkralliklariseth
tavsiyem essentialsxchat silip yerine advancedban pluginini kurabilirsin mute vb atmak istiyorsan daha kullanışlı ve performanslıMerhabalar ben bugün bir sunucu açtım tag için luckperms ve lpc plugini var ama essentialsxchat te var essentialsxchat yüzünden lpc çalışmıyor galiba bunun yüzündende chatte tag gözükmüyor essentialsxchat silemem mute sistemi gider Teşekkürler.
turkfolix
Deniyorum teşekkürlertavsiyem essentialsxchat silip yerine advancedban pluginini kurabilirsin mute vb atmak istiyorsan daha kullanışlı ve performanslı
turkfolix
Oldu teşekkürlertavsiyem essentialsxchat silip yerine advancedban pluginini kurabilirsin mute vb atmak istiyorsan daha kullanışlı ve performanslı
turkfolix
ikincielkralliklariseth
direk hatayı yapay zekaya attım buyur işte olası sebebleriBirde bazen bişey yazdığımda atıyor ve multiplayer.disconnect.ot_of_order_chat diyor
turkfolix
Teşekkürler.direk hatayı yapay zekaya attım buyur işte olası sebebleri
ChatGPT:
multiplayer.disconnect.out_of_order_chat hatası, Minecraft 1.19 ve sonrası sürümlerde ortaya çıkan ve "mesaj sırası bozuldu" anlamına gelen bir hata mesajıdır. Bu hata genellikle chat sistemindeki güvenlik/kimlik doğrulama (signed chat) yapısıyla ilgili olur. Sebepler şunlar olabilir:
- Minecraft istemcisi ile sunucu arasında sürüm veya güvenlik uyumsuzluğu
- Örneğin sunucu, chat imzalama sistemini zorunlu kılıyor ama istemci bu sistemi desteklemiyor ya da farklı çalışıyor.
- Özellikle 1.19 ve sonrası sürümlerde "secure chat" (güvenli sohbet) özelliği geldi ve buna bağlı hatalar oluyor.
- ViaVersion / ViaBackwards gibi plugin kullanıyorsan
- Farklı sürümlerde oynayan oyuncular için bu tür eklentiler kullanılıyorsa, bu mesajlaşma protokolünü bozabilir.
- Bazı modlar veya custom client kullanımı
- Modlar (örneğin chat ile ilgili modlar) ya da özel client'lar bu güvenlik sistemini bozabilir.
- Flooding / çok hızlı mesaj gönderimi (özellikle otomatik mesajlar)
- Belirli aralıklarla hızlı mesajlar gönderen eklentiler ya da komut spam'i bunu tetikleyebilir.
- Sunucunun server.properties veya paper.yml gibi dosyalarında yapılan ayarlar
- Chat'e imza zorunluluğu getirildiyse ve oyuncu tarafında bu imzalama desteklenmiyorsa.
turkfolix
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!