permissions olarak 3 tane permission vardır mc sürümüm 1.21.8 youtube den bir video bulamadım 1 commandwhitelist.bypass commandwhitelist .admin ve commandwhitelist bu kadar nasıl yapıcağım hakkında bir bilgim yokCommandwhitelist eklentisi.
oryxel.dev
Merhabalar. Pl-Hide plugini işini kökten çözecektir. İnternetten yardım almadan kolayca kullanabiliceğin bir plugin. Gruplara özel komutlar atayabilir, ve diğer komutları gizleyebilirsin.permissions olarak 3 tane permission vardır mc sürümüm 1.21.8 youtube den bir video bulamadım 1 commandwhitelist.bypass commandwhitelist .admin ve commandwhitelist bu kadar nasıl yapıcağım hakkında bir bilgim yok
yapay zeka ile çözdüm işime yaradı teşekür ederim optimizasyon u guzelmi acaba ?Merhabalar. Pl-Hide plugini işini kökten çözecektir. İnternetten yardım almadan kolayca kullanabiliceğin bir plugin. Gruplara özel komutlar atayabilir, ve diğer komutları gizleyebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!