Çözüldü Chat Tab nasıl gereksiz komutları kapatıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lawrextea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrextea

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Wh1fe
Merhabalar sunucu geliştiriyorum bu sorun u yeni görüyorum sorunum bir komut yazcakken / koydugun zaman butun pluginlerin komutları gozukuyor bunu sadece yetkisi oldugu komutların gostermisin nasıl sağlarım bir çok sunucu bunu yapmıs yapay zeka dan destek almama rağmen hala yapamadım
1786660141863.webp

Commandwhitelist eklentisi.

Commandwhitelist eklentisi.
permissions olarak 3 tane permission vardır mc sürümüm 1.21.8 youtube den bir video bulamadım 1 commandwhitelist.bypass commandwhitelist .admin ve commandwhitelist bu kadar nasıl yapıcağım hakkında bir bilgim yok

permissions olarak 3 tane permission vardır mc sürümüm 1.21.8 youtube den bir video bulamadım 1 commandwhitelist.bypass commandwhitelist .admin ve commandwhitelist bu kadar nasıl yapıcağım hakkında bir bilgim yok
Merhabalar. Pl-Hide plugini işini kökten çözecektir. İnternetten yardım almadan kolayca kullanabiliceğin bir plugin. Gruplara özel komutlar atayabilir, ve diğer komutları gizleyebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar. Pl-Hide plugini işini kökten çözecektir. İnternetten yardım almadan kolayca kullanabiliceğin bir plugin. Gruplara özel komutlar atayabilir, ve diğer komutları gizleyebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yapay zeka ile çözdüm işime yaradı teşekür ederim optimizasyon u guzelmi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl