Çözüldü chat mesajı silme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xefnu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Multiverse-Core.jar eklentisine sağ tıklayın ve winrar ile açın ardından "multiverse-core_en.properties" açın aradığınız mesajlar orada olacaktır ister türkçeye çevirin ister mesaj kısmını (ingilizce) yazılarını silin.

Yazı yazmasın istiyorsanız aşağı da ki
Kod:
mv-core.spawn.success=Teleported {player} to '{world}' spawn!

şu şekilde değiştiriniz:
Kod:
mv-core.spawn.success=

Ardından kaydedin hem .yml dosyasını hem de rar dosyasını sunucuyu çalıştırıp deneyiniz.

Son düzenleme:
Multiverse-Core.jar eklentisine sağ tıklayın ve winrar ile açın ardından "multiverse-core_en.properties" açın aradığınız mesajlar orada olacaktır ister türkçeye çevirin ister mesaj kısmını (ingilizce) yazılarını silin.

Yazı yazmasın istiyorsanız aşağı da ki
Kod:
mv-core.spawn.success=Teleported {player} to '{world}' spawn!

şu şekilde değiştiriniz:
Kod:
mv-core.spawn.success=

Ardından kaydedin hem .yml dosyasını hem de rar dosyasını sunucuyu çalıştırıp deneyiniz.
bu da olmuyor malesef

bu da olmuyor malesef
Olmamasına imkan yok yanlış yapıyor veya becerememiş olabilirsiniz çünkü söylediğiniz hata burada aynısı tekrar tekrar deneyin iyi kaydetmiyor olabilirsiniz başka çözümü olduğunu zannetmiyorum.

-Sunucu kapalıyken deneyin.
-yml dosyasını kaydettiğinizden emin olun.
-rar dosyasını kaydettiğinizden emin olun.
-mesaj kısmını fazla siliyor veya komple satırı silmiş olabilirsiniz kontrol edin.

Olmamasına imkan yok yanlış yapıyor veya becerememiş olabilirsiniz çünkü söylediğiniz hata burada aynısı tekrar tekrar deneyin iyi kaydetmiyor olabilirsiniz başka çözümü olduğunu zannetmiyorum.

-Sunucu kapalıyken deneyin.
-yml dosyasını kaydettiğinizden emin olun.
-rar dosyasını kaydettiğinizden emin olun.
-mesaj kısmını fazla siliyor veya komple satırı silmiş olabilirsiniz kontrol edin.
herhangi bir şeyi yanlış yaptığımı düşünmüyorum fakat farklı şekilde olayı çözdüm. yine de teşekkür ederim.

herhangi bir şeyi yanlış yaptığımı düşünmüyorum fakat farklı şekilde olayı çözdüm. yine de teşekkür ederim.
Bizzat söylediklerimi kendim denedim ve oldu siz de nasıl olmadı şaşırtıcı her neyse nasıl çözdüğünüzü yazarsanız bu hatayı alan diğer insanların da mesajları kapatmak/değişmek istedikleri zaman mesajınızı görüp ayarlasınlar. Yardımcı olmuş olursunuz.

zaten amacım default grubundaki oyuncunun başka bir worlde gitmesini sağlamaktı. olayı warp ile hallettim. essentials message dosyasındaki warping kısmını kaldırdım ve default grubuna warp komutu vererek hallettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl