Bulundu Chat için özel gradient renk ekleyen plugin var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noobalow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noobalow

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
metene

Discord:

_mtn__

Sunucum için RoseChat kullanıyordum ama bir takım sorunlardan dolayı kaldırmak zorunda kaldım başka iyi bir plugin
bilen var mıdır acaba?

İsteklerinizi tam olarak karşılar mı bilmiyorum; ancak yeni geliştirmiş olduğum ChatManager pluginini sayfamdaki konularımdan inceleyebilirsiniz.

ChatGPT Image 18 Oca 2026 04_05_51.webp

Sunucum için RoseChat kullanıyordum ama bir takım sorunlardan dolayı kaldırmak zorunda kaldım başka iyi bir plugin
bilen var mıdır acaba?
Merhabalar,
nasıl bir şey istiyorsunuz açaba ona göre plugin önerecem?

Merhabalar,
nasıl bir şey istiyorsunuz açaba ona göre plugin önerecem?
Oyuncuların rütbelerine göre chatte ayarlayabilceğim özel gradientli renkler istiyorum. yani oyuncu mesela yazdığı zaman yazısı kırmızıdan beyaza doğru değişcek gibi.

Oyuncuların rütbelerine göre chatte ayarlayabilceğim özel gradientli renkler istiyorum. yani oyuncu mesela yazdığı zaman yazısı kırmızıdan beyaza doğru değişcek gibi.
Kırmızı dan beyaza gradientli yaparsınız lakin biraz zor olabilir.
Plugin de LPC kullanın yapmadığınız yer varsa yazın yardım edeyim.

Chat çok kirlejir öyle sadece isim ve rütbeyi yapmak isterseniz kesinlikle LPC öneririm

Kırmızı dan beyaza gradientli yaparsınız lakin biraz zor olabilir.
Plugin de LPC kullanın yapmadığınız yer varsa yazın yardım edeyim.
1768999332513.webp

Şu tarz gradient yapılıyor mu LPC'de ? ben yapılmıyor diye biliyorumda

LPC'den şaşmayın hocam

he yapılıyorsa yaparım ozamanda bende essentialx chatte var şuan onu nasıl disable ederim mesela

he yapılıyorsa yaparım ozamanda bende essentialx chatte var şuan onu nasıl disable ederim mesela
Şuan normal beyaz ise boş verin bi şey yapmaya gerekmiyor LPC yükleyin yardım edeyim

Şuan normal beyaz ise boş verin bi şey yapmaya gerekmiyor LPC yükleyin yardım edeyim
insanların tekrar lobide doğabilmesi için ekstradan essential spawn'da ekliyim dimi?

1769120613639.webp

1769120625730.webp

düz essentials yüklenmedi sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl