xberat
Genelde titlemanager ve tabı ellediğim zaman bozuluyor yedeği kurup denedim aniden gidiyorChatdeki format için kullandığın eklenti nedir ? tab veya titlemanager chatdeki formata bi etkisi olmaz ve ne yapınca gidiyor kendi kendine mi gidiyor ?
XBrexorX#2521
Eklenti listenizi yollar mısınız?Genelde titlemanager ve tabı ellediğim zaman bozuluyor yedeği kurup denedim aniden gidiyor
xberat
Belirtmiş olduğun eklentilerin chate bir etkisinin olucağını düşünmüyorum chatde kullandığınız eklentiyi bulup onun yerine bu eklentiye kullanın sorun yaşamazsınız.Genelde titlemanager ve tabı ellediğim zaman bozuluyor yedeği kurup denedim aniden gidiyor
Direkt indirsem ayar gerekir mi? sorunu bulamadım da halaBelirtmiş olduğun eklentilerin chate bir etkisinin olucağını düşünmüyorum chatde kullandığınız eklentiyi bulup onun yerine bu eklentiye kullanın sorun yaşamazsınız.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
xberat
config.yml den bu şekilde kendinize özgü düzenleyip kullanabilirsiniz rütbenin önüne sunucunuzun türüne göre placeholderi ekliyebilirsiniz.Direkt indirsem ayar gerekir mi? sorunu bulamadım da hala
whiskeytr
Dostum EssentialsXChat mı kullanıyorsun?Tab veya titlemanagerdan mı kaynaklı bilmiyorum ama chat de
() kurucu Nick > şeklin deyken Aniden
[Spawn] Nick > oluyor tag sorunu cözemedim?
prefixchat: 'false'
prefixchatformat: '[%world%]%chat%'
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!