Tanıtım CezaMenü Eklentisi v1.0 // Coded By xBuhariPvP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.939
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı basit bir eklenti olmuş. Tek class ile yapmışsın zaten pek bi uğraştığını söyleyemeyeceğim yinede eline sağlık.
Fikire gelince /cm yazıp ordan tıklamak yerine direk /ban falan yazmak daha kolay ve hızlı olur. Menüye oyuncu listesi eklersen üzerine tıklayıp banlayabilme falan eklersen çok hoş olacaktır. MySQL Desteği getirirsen tadından yenmez.

Aşırı basit bir eklenti olmuş. Tek class ile yapmışsın zaten pek bi uğraştığını söyleyemeyeceğim yinede eline sağlık.
Fikire gelince /cm yazıp ordan tıklamak yerine direk /ban falan yazmak daha kolay ve hızlı olur. Menüye oyuncu listesi eklersen üzerine tıklayıp banlayabilme falan eklersen çok hoş olacaktır. MySQL Desteği getirirsen tadından yenmez.
Yorumunuz için teşekkürler. Evet 1 sınıftan oluşuyor. Şöyle bir düşündüm onuda 100 200 çeken sunucular bunu kullanırsa ban menüsü baya zor olacaktır. MySQL getirmeyi düşünüyorum.

bu şekilde giderseniz herşeyi başaracağınıza inanıyorum

Menü şeklinde olması çok güzel olmuş, eline sağlık.

Geliştirilirse daha güzel olabilir. Genede güzel bir plugin.

Bence güzel bir eklenti menulu.
Geliştirilirse daha güzel olabilir. Genede güzel bir plugin.
Menü şeklinde olması çok güzel olmuş, eline sağlık.
Eline Emeğine Sağlık
bu şekilde giderseniz herşeyi başaracağınıza inanıyorum
ellerinize sağlık
Teşekkür ederim.

Direkt olarak sizin kendi indirme linkinizi bıraktığınız için indiremiyorum. Yararlı bir eklenti! +1

Gerçekten harika bir eklenti olmuş. Fakat elimizde bir pusula gibi birşey olsa oyuncu listesi karşımıza çıksa oradan seçip gerekli işlemi yapsak daha güzel olur :) 2.Versiyonda yapman dileğiyle..

Gerçekten harika bir eklenti olmuş. Fakat elimizde bir pusula gibi birşey olsa oyuncu listesi karşımıza çıksa oradan seçip gerekli işlemi yapsak daha güzel olur :) 2.Versiyonda yapman dileğiyle..

Teşekkür ederim düşüneceğim.

eklenti olarak güzel ancak,

menü, mute | kick | ban şeklinde olabilirdi.
mute'e tıklayınca mute ve unmute gui'si çıkabilir. ne kadar anlaşılır oldum, tartışılır. :/

eklenti olarak güzel ancak,

menü, mute | kick | ban şeklinde olabilirdi.
mute'e tıklayınca mute ve unmute gui'si çıkabilir. ne kadar anlaşılır oldum, tartışılır. :/
Anladım dediğini evet güzel ama önceki yorumlarda dedikleri gibi kısa sürede olması gerek o yüzden bu daha kısa ama dediğin düşünülebilir yorumun için teşekkürler.

Güzel Bir Eklenti Fakat Mutede Süre Sistemi Yapmamanı Sevmedim. Süre Sistemi Yapsaydın Fazla Süreni Almazdı. Essentials'ın Mute Sistemini Kullanıyor Zaten Baya Çoğu Kişi Essentials'ın Mute Sisteminde De Süreli Mute Zaten Olduğu için Kolay Bir Şekilde Süreli Bir Biçimde De Yapabilirdin.
Ellerine Sağlık Sunucumda Kullanıyorum.
Bi Zahmet Rehberler Muteyi Kendi Süreli Atsınlar xd
Başarılarının Devamını Diliyorum...

Eklentiyi çok beğendim açıkçası biraz daha uğraşılırsa geliştirilebilir bir eklenti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl