Çeyrek Final Mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amoreas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 248

Amoreas

Tasarımcı
Elmaslar
1.165
Minecraft
Amoreas

Discord:

amoreas

1773836414479.webp

Ever beyler sizce neler yaşanır ne düşünüyorsunuz. Şahsen ben 3-1 Liverpool yener fikrindeyim​

Bence 3-0 liverpool alır gibi.

Galatasaray'ın deplasmanda da olsa mutlaka skor üreteceğini, ancak Liverpool'un kadro kalitesi ve bitiricilik farkıyla maçı koparacağını öngörüyorum. 1-2'lik Liverpool galibiyeti olarak tahminimizi yapalım.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın iç saha coşkusuyla mutlaka skor üreteceğini, ancak Liverpool'un kadro kalitesi ve bitiricilik farkıyla maçı koparacağını öngörüyorum. 1-2'lik Liverpool galibiyeti olarak tahminimizi yapalım.
Hocam maç Anfield'da oynanacak ve galatasaray taraftarsız çıkacak maça

🦁 YA TARİH YAZACAĞIZ YA TARİH OLACAĞIZ​

Bu gece Anfield deplasmanında sadece bir maç değil bir haysiyet mücadelesi izleyeceğiz biz Galatasarayız ve bizim kitabımızda küçük sularda boğulmak yazmaz biz Avrupa nın devleriyle çarpışarak büyüdük İmparator Fatih Terim in o unutulmaz sözünde dediği gibi Yine söylüyorum kazanacaksınız kazanmak için uğraşacaksınız Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız

Şu ana kadar aslanlar gibi mücadele ettik ve hala etmeye devam ediyoruz Takımımızda Osimhen gibi çok kritik isimlerin sarı kart sınırında olması bizi biraz düşündürüyor eğer bir kart çıkarsa oyun planımız sıkıntıya girebilir ama bizim tek çaremiz o büyük maçların adamı olan Prime Icardi nin sahneye çıkmasıdır Onun bitiriciliği ve tecrübesi bu geceki en büyük güvencemiz olacak

Rakip tarafta da sarı kart sınırında olan isimlerin fazla olması bizim için bir avantaj Van Dijk gerçekten sevdiğim ve samimiyetine inandığım bir adam hani seneye Galatasaray a gelse hiç fena olmazdı :D Ama bugün sahada sadece turu düşüneceğiz Ben bu maçın sonunda toplamda 2-1 lik skorla Galatasaray ın adını bir üst tura yazdıracağına ve yeniden tarih yazacağına gönülden inanıyorum

2-3 alıcaz.

ha bu arada benimde ufak bir hayalim var :D
1773858678445.webp

Artık çok mu kötüydü şanssızlık mı bizi buldu bilemedim ama canları sağolsun buraya kadar gelmekte bir başarıdır ilk yarıdan osimhenin kolu gitti 2. yarı langın artık parmaklarımı koptu kırıldımı bilmiyoruz hiç kart çıkmadı çok anlamsız değişik bir maçtı sağlık olsun

Artık çok mu kötüydü şanssızlık mı bizi buldu bilemedim ama canları sağolsun buraya kadar gelmekte bir başarıdır ilk yarıdan osimhenin kolu gitti 2. yarı langın artık parmaklarımı koptu kırıldımı bilmiyoruz hiç kart çıkmadı çok anlamsız değişik bir maçtı sağlık olsun
Lang kendisi çarptı panolara omuzun etkisiyle kartlık hiç bişey yok osimhenin pozisyonunu görmedim

izlerken kanser oldum ikinci yarida saldim

🦁 YA TARİH YAZACAĞIZ YA TARİH OLACAĞIZ​

Bu gece Anfield deplasmanında sadece bir maç değil bir haysiyet mücadelesi izleyeceğiz biz Galatasarayız ve bizim kitabımızda küçük sularda boğulmak yazmaz biz Avrupa nın devleriyle çarpışarak büyüdük İmparator Fatih Terim in o unutulmaz sözünde dediği gibi Yine söylüyorum kazanacaksınız kazanmak için uğraşacaksınız Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız

Şu ana kadar aslanlar gibi mücadele ettik ve hala etmeye devam ediyoruz Takımımızda Osimhen gibi çok kritik isimlerin sarı kart sınırında olması bizi biraz düşündürüyor eğer bir kart çıkarsa oyun planımız sıkıntıya girebilir ama bizim tek çaremiz o büyük maçların adamı olan Prime Icardi nin sahneye çıkmasıdır Onun bitiriciliği ve tecrübesi bu geceki en büyük güvencemiz olacak

Rakip tarafta da sarı kart sınırında olan isimlerin fazla olması bizim için bir avantaj Van Dijk gerçekten sevdiğim ve samimiyetine inandığım bir adam hani seneye Galatasaray a gelse hiç fena olmazdı :D Ama bugün sahada sadece turu düşüneceğiz Ben bu maçın sonunda toplamda 2-1 lik skorla Galatasaray ın adını bir üst tura yazdıracağına ve yeniden tarih yazacağına gönülden inanıyorum
Tarih olduk hocam. Uğurcan vs Liverpool izledik..

Tarih olduk hocam. Uğurcan vs Liverpool izledik..
Sağlık olsun dün çok fena bi maç izledik ya bi ara çoçuk oyuncağı ettiler bizi takır takır gol attılar uğurcan tutmasa ofsayt olmasa gol kaçırmasalar zaten %100 9 10 gol geliyordu onuda geçtik osimhenin kol kırılmış Langın parmağı koptu varda var geçmiş olsun hepsine

Son düzenleme:
Sağlık olsun dün çok fena bi maç izledik ya bi ara çoçuk oyuncağı ettiler bizi takır takır gol attılar uğurcan tutmasa ofsayt olmasa gol kaçırmasalar zaten %100 9 10 gol geliyordu onuda geçtik osimhenin kol kırılmış uğurcanın parmağı koptu varda var geçmiş olsun hepsine
Noa Langın parmağı koptu uğurcanın değil hocam

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl